Økologisk fennikel med top

21.50kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 18.50kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk fennikel med top er dyrket hos Svanholm Gods i fjordlandet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Svanholms fennikel og specialgrønt generelt har en friskhed og sprødhed, som man bare ikke finder i normale dagligvarebutikker. Det er trods alt de færreste steder, hvor man kan få urter, der er plukket mindre end 24 timer før de lander på køkkenbordet. Det er også de færreste steder, der stiller så høje krav til råvarernes kvalitet som Svanholm.

Du kan spise fennikel rå, dampet eller kogt. Fennikel har en smag, der er sødlig med en let krydret smag af lakrids. Og de friske grønne "blade" på toppen af fenniklen kan du faktisk bruge i stedet for dild - så fik du også dagens madspildstip.


Opbevaring: Holdbarhed ca. 2-3 uger på køl.

Nettovægt/nettoindhold: ca. 200-300 g

Ingredienser: 100% økologisk friskhøstet fennikel

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • udsolgt
  Økologisk grøn frillice salat fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Enestående lokale dagligvarer på Raavare.com leveret i hele København til 39 kr.
  22.00kr
  inkl. moms
 • Prøv Sjasks danske bud på en lambrusco. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
  175.00kr
  inkl. moms
 • Sjask vasker det støvede og konservative af vin. Prøv deres sommeragtige og forfriskende naturvin. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
  175.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Økologisk ribssaft fra Søbogaard i 73 cl flaske med skruelåg produceret på lokale ribs fra Danmark. Køb denne og flere andre lækre safte fra Søbogaard på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  58.00kr
  inkl. moms