Økologisk flower sprout mix (100 g)

39.00kr
inkl. moms

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Hillerød (Sjælland)

Økologisk gourmet kålmix (100 g) er et mix af de friskeste økologiske mini-kål fra Mangholms marker. I mixet finder du håndplukkede nøje udvalgte blomstrende flower sprouts, fuldt blomstrede flower sprouts og grønne rosenkål. Flower sprouts er en særlig slags kål, der er opstået som en krydsning mellem rosenkål og grønkål.

Du kan anrette dem både rå i en salat eller dampe dem, men vores absolutte favorit er at lynstege de friske flower sprouts på panden med olivenolie og et drys havsalt. Server dem med det samme som tilbehør med en skive smørstegt surdejsbrød.


Opbevaring: Opbevares koldt og fugtigt. Opbevar i en pose i køleskabet.

Nettovægt: 100 g

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologiske blomstrende flower sprouts, fuldt blomstrede flower sprouts og grønne rosenkål. Intet andet.

Om producenten
Mangholm er et alsidigt og autentisk landbrug på 48 ha, beliggende nord for København. Gården er omringet af en unik natur og drives økologisk med fokus på jordens opbygning, dyrevelfærd, unikke smagsoplevelser og formidling. Mangholm har været drevet økologisk i 20 år og er under omlægning til biodynamisk drift. De har stor fokus på jordens sundhed, mikroorganismer, kulstofbinding og naturlige processer. Landbrugsdyrene er de gamle bevaringsværdige racer, der passer perfekt til et landbrug som deres. Mangholm leverer råvarer til flere Michelin-restauranter i København, da de er kendte for deres suveræne udvalg af specialgrønt, der ikke fås andre steder. Mangholm Økologisk Landbrug er stedet at gå til, hvis din middag skal være lidt ekstra - og nu kan du bestille råvarerne på Raavare.com.

 • Køb presset forårshonning (225 g) fra Mangholms Økologiske Landbrug. Bestil denne og mange andre exceptionelle lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.

  Presset forårshonning

  Mangholm Øko. Landbrug

  55.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb økologiske purløg fra Permatopia Karise på Sydsjælland. Bestil friske krydderurter fra de gårde michelinkokkene elsker på Raavare.com. Leveret i hele København for 39 kr.
  17.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Svanholm Gods x Raavare.com | Køb new zealandsk spinat og andre udsøgte lokale råvarer med levering i København for 39 kr. New zealandsk spinat høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  68.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Svanholm Gods x Raavare.com | Køb økologisk squash og flere fantastiske lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Økologisk squash høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  14.00kr
  inkl. moms