Økologisk flower sprout mix (100 g)

39.00kr
inkl. moms

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Hillerød (Sjælland)

Økologisk gourmet kålmix (100 g) er et mix af de friskeste økologiske mini-kål fra Mangholms marker. I mixet finder du håndplukkede nøje udvalgte blomstrende flower sprouts, fuldt blomstrede flower sprouts og grønne rosenkål. Flower sprouts er en særlig slags kål, der er opstået som en krydsning mellem rosenkål og grønkål.

Du kan anrette dem både rå i en salat eller dampe dem, men vores absolutte favorit er at lynstege de friske flower sprouts på panden med olivenolie og et drys havsalt. Server dem med det samme som tilbehør med en skive smørstegt surdejsbrød.


Opbevaring: Opbevares koldt og fugtigt. Opbevar i en pose i køleskabet.

Nettovægt: 100 g

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologiske blomstrende flower sprouts, fuldt blomstrede flower sprouts og grønne rosenkål. Intet andet.

Om producenten
Mangholm er et alsidigt og autentisk landbrug på 48 ha, beliggende nord for København. Gården er omringet af en unik natur og drives økologisk med fokus på jordens opbygning, dyrevelfærd, unikke smagsoplevelser og formidling. Mangholm har været drevet økologisk i 20 år og er under omlægning til biodynamisk drift. De har stor fokus på jordens sundhed, mikroorganismer, kulstofbinding og naturlige processer. Landbrugsdyrene er de gamle bevaringsværdige racer, der passer perfekt til et landbrug som deres. Mangholm leverer råvarer til flere Michelin-restauranter i København, da de er kendte for deres suveræne udvalg af specialgrønt, der ikke fås andre steder. Mangholm Økologisk Landbrug er stedet at gå til, hvis din middag skal være lidt ekstra - og nu kan du bestille råvarerne på Raavare.com.

 • Køb økologisk koldpresset rapsolie fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  45.00kr
  inkl. moms
 • Økologiske knækkede fuldkornsrugkerner fra Nordsjællands Fællesmølleri. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren

  Øko. knækkede rugkerner

  Nordsjællands Fællesmølleri

  55.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologisk honningristet granola med havre, bær og frugt fra Agrain lavet på upcycled mask fra danske bryggerier og destillerier. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.
  49.00kr
  inkl. moms
 • Brisling No. 4 fra FANGST fanget i Østersøen. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  40.00kr
  inkl. moms