Økologisk grønkål (1 kg)

62.50kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 54.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk grønkål (1 kg) er markens ironman. Grønkål kan overleve det meste og klarer sig let igennem vinteren helt ned til 20 grader celcius uden problemer.

Grønkål en fast bestanddel i julen i form af grønlangkål, men den kan anvendes på mange andre måder. Prøv den f.eks. rå, som en salat med æbler og olie-eddike dressing. Den kan også anvendes i supper – f.eks. i minestrone med bønner og tomat – og gryderetter.

Grønkålens høje indhold af beta-caroten, C-vitamin, K-vitamin og Kalcium har uden tvivl været med til at få mange nordiske samfund til at klare sig vinteren over.

Opbevaring: Opbevares koldt og fugtigt. Skyl den grundigt og lad den tørre. Opbevar i en pose i køleskabet. Holde sig frisk i op til tre uger, så der er massere af tid til at komme igennem den.

Nettovægt: 1 kg

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologisk grønkål uden andet

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • udsolgt
  Køb økologisk honningristet granola med havre, bær og frugt fra Agrain lavet på upcycled mask fra danske bryggerier og destillerier. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.
  49.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb veganske cashewfrugt karameller overtrukket med sprød mørk chokolade fra det nye danske brand Casju. Køb denne og mange andre exceptionelle lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.
  39.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Økologiske flower sprouts (500 g) fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Isefjord og Roskilde Fjord. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.
  49.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologiske chips med salt fra Agrain lavet på upcycled mask fra danske bryggerier og destillerier. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.
  20.00kr
  inkl. moms