Økologiske hvidløg (1 stk)

9.95kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 10 eller mere for 8.50kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologiske hvidløg (1 stk) er fra Svanholm Gods, der ligger i deres idylliske smørhul mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Stedet hvor mulden er frugtbar og bidrager lidt ekstra til smagen i deres enestående økologiske specialgrøntsager.

De økologiske hvidløg fra Svanholm Gods vejer ca. 40-50 g per styk. Hvidløget er en af de grøntsager, som man måske forbinder med noget meget dansk, og de kan da også findes i størstedelen af danske køkkenhaver. Men oprindeligt kommer hvidløget fra Asien, og det er først senere blevet udbredt til middelhavsområdet og efterfølgende skandinavian. Uanset hvad er den en fantastisk smagfuld umami- og kokumi-tilføjelse til de fleste retter.

Hvad er der ellers at sige? Nå ja, vampyrer hader dem - men vi elsker dem som en del af vores basislager i køkkenet. Skulle en vampyr komme forbi, så er vi også dækket ind. Tør du undvære dem?

Opbevaring: Hvidløgs optimale opbevaringstemperatur er 0 grader. Du kan også opbevare hvidløgene uden for køleskabet i køkkenet, i en kurv eller lignende, hvor der er luft omkring. Ved 20 grader holder hvidløg sig 3-4 uger.

Nettovægt/nettoindhold: 1 stk vejer ca. 40-50 g

Ingredienser: 100% økologiske hvidløg

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • udsolgt
  Svanholm Gods x Raavare.com | Køb økologiske porre og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologiske porre høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  39.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  1 kg kartofler af sorten solist fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  29.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  1 kg hvidløg fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  36.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologisk fennikel og andre udsøgte lokale råvarer med levering i København for 39 kr. Økologisk fennikel høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologisk fennikel (ca. 200g)

  Permatopia Karise

  17.00kr
  inkl. moms