Økologiske squash (1 stk)

12.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 11.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Karise (Sydsjælland)

Økologiske squash (1 stk) er fra Permatopia Karise beliggende i de idylliske landskab ved Stevns på Sydsjælland. Squash kaldes ofte også zucchini eller courgette og er en græskarvariant. Squash er egentlig en form for umodne bær, der kan være både grønne, gule, aflange og runde.

Squash har en mild smag og er nem at tilberede. Frugtkødet er fast, hvidt og blødt med en neutral smag og bløde kerner. Zucchini er en fantastisk kilde til både C-vitamin og folat.

Skulle vi komme med et par serveringstips, så vil det være at krydre godt med salt, peber, krydderurter eller hvidløg i retter, der indeholder squash, da den på egen hånd ikke smager igennem i en ret. Squash kan desuden spises rå i salater, hvis man er mere til friske retter. Revet squash er desuden velegnet i brød, kager, kødsovs, fars og supper.

Opbevaring: Squash opbevares bedst i en pose i køleskabets grøntsagsskuffe.

Nettovægt/nettoindhold: 1 stk vejer ca. 280 g

Ingredienser: 100% økologiske friske grønne squash

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.

 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologisk fennikel og andre udsøgte lokale råvarer med levering i København for 39 kr. Økologisk fennikel høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologisk fennikel (ca. 200g)

  Permatopia Karise

  17.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb øko. rød egebladsalat og andre udsøgte lokale råvarer med levering i København for 39 kr. Øko. rød egebladsalat høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise

  Øko. rød egebladsalat

  Permatopia Karise

  18.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  1 kg hvidløg fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  36.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Økologisk ribssaft fra Søbogaard i 73 cl flaske med skruelåg produceret på lokale ribs fra Danmark. Køb denne og flere andre lækre safte fra Søbogaard på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  58.00kr
  inkl. moms