Økologiske tomater (500g)

24.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 22.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Lille Skensved (Sjælland)

Økologiske tomater (500g) er dyrket hos Ventegodtgaard lige nord for Køge på Naurbjergvej i Lille Skensved. Ventegodtgaard har dyrket grøntsager, æbler og jordbær siden 1990. I starten var det traditionel dyrkning, men efter fem år begyndte de at dyrke dem økologisk, og nu dyrkes der økologisk på hele ejendommen. Tomaterne dyrkes både i åbne bede på deres marker og i gårdens tunneldrivhuse, der ikke er opvarmet af andet end solens varme stråler.

Ventegodtgaard dyrker 2-3 forskellige sorter af tomater, og derudover afprøves der hvert år nye sorter - derfor kan du opleve at få leveret en blanding af op til tre tomatsorter, når du køber dine økologiske tomater ved Ventegodtgaard gennem Raavare.com. De tomater, man kan købe i supermarkeder smager sjældent af særligt meget. De er hybrid-tomater, og hver tomatplante er beregnet til at levere mange tomater, lange klaser og tomater, der kan holde længe. På Ventegodtgaard kærer man om hver eneste tomat og er allermest optaget af deres smag. Her elsker man tomatsæsonen, og er ikke optaget af at have tomater hele året rundt. Det er forskellige udgangspunkter.

Alle tomater fra Ventegodtgaard høstes ved håndkraft på dagen, hvor de leveres i hele København med Raavare.com's cykelbud - lignende friskhed får man ikke uden selv at plukke dem.


Opbevaring: Kan opbevares både udenfor køl og på køl hvis man vil forlænge holdbarheden

Nettovægt/nettoindhold: ca. 500g

Ingredienser: 100% økologiske friskhøstede tomater


Om producenten

Den økologiske gård Ventegodtgaard ved Lille Skensved nord for Køge, der er omlagt til en 100% økologisk landbrug, drives til dagligt af brødrene Søren og Jens Thorsen. Den økologiske filosofi på gården startede i 1990, og i dag dyrkes der økologisk frugt og grønt på hele ejendommen. Brødrene Søren og Jens Thorsen har begge en længere landbrugsuddannelse fra Den Økologiske Landbrugsskole, som dengang lå i Store Vildmosen. Motivationen for brødrene på Ventegodtgaard til at omlægge fra konventionel til økologisk landbrug var at producere sundere råvarer uden pesticiderester og passe bedre på den "lille del af verden", som de dyrker deres enestående grøntsager og frugt på. Det kan man kun bakke op om.

 • Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologiske squash og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologiske squash høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologiske squash (1 stk)

  Permatopia Karise

  12.00kr
  inkl. moms
 • 1 kg hvidløg fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  36.00kr
  inkl. moms
 • Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologiske rabarber og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologiske rabarber høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologiske rabarber (500g)

  Permatopia Karise

  28.50kr
  inkl. moms
 • Køb friske økologiske farvede bladbeder fra mulden ved Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Raavare.com leverer denne og andre enestående råvarer direkte til døren i hele København
  21.50kr
  inkl. moms