Sjask

Sjask

Sjask er en helt speciel århusiansk naturvinsproducent, der har slået sit navn fast med udskænkning af deres mousserende naturvin til diverse koncerter og kulturelle arrangementer. Og det er det, de er. Ikke en prætentiøs vin men heller ikke en vin du finder i et supermarked. Noget midt i mellem hvor det snobbede er hældt fra. Et dansk svar på Prosecco. Bag Sjask er vennegruppen bestående af Jonas Bøg Larsen, Jeppe Abildgaard, Niels Eli Kjær Thomsen og Mathias Skafte, der inden Sjask havde hiphop-gruppen Sjakket sammen. Måske er du endda kommet forbi ‘Sjaskeriet’ i Aarhus, hvis du har været forbi Koncertforeningen Palmehaven ved Institut for (X).


  • Prøv Sjasks danske bud på en lambrusco. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
    175.00kr
    inkl. moms
  • Sjask vasker det støvede og konservative af vin. Prøv deres sommeragtige og forfriskende naturvin. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
    175.00kr
    inkl. moms