Øko. rugmel fuldkorn (1 kg)

21.00kr
inkl. moms

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Jystrup (Midtsjælland)

Stenkværnet rugmel fuldkorn (1 kg) er lavet på rug dyrket i markerne omkring Østagergård på Midtsjælland, hvor den også males og pakkes i gårdens eget mølleri. Deres økologiske rug er demeter-biodynamisk og stenkværnet. Når kernerne stenkværnes bevares mange af de naturlige sunde mineraler, aminosyrer, vitaminer, antioxidanter og fedtsyrer i din mel.

Brød og boller bagt med Østagergårds økologiske rugmel holder sig friskt længe, er sundt og velsmagende. Med hele 15 g kostfibre per 100 g mel får du bagværk, der ikke bare smager men også mætter fantastisk.

Næringsværdi pr. 100g
Energi: 1403 kJ / 335 kcal
Fedt: 2.3 g
- heraf mættede fedtsyrer: 0.2 g
Kulhydrater: 61.2 g
- heraf sukkerarter: 2.32 g
Kostfibre: 14.8 g
Protein: 9.4 g
Salt: 0 g

Nettovægt: 1 kg

Ingredienser: 100% økologisk og demeter-biodynamisk rug (fuldkorn)

Om producenten
På Østagergård produceres en hel række økologiske melsorter - både nye og traditionelle sorter. Alt deres mel er mærket med statens økologimærke, som betyder, at produktionen er statskontrolleret og produceret efter både EU's og de danske regler for økologisk jordbrugsproduktion. Oveni det har Østagergård taget skridtet videre for at kunne garantere et bæredygtigt jordbrug - deres mel er nemlig demeter-biodynamisk. På den måde har de sikret de bedst mulige forhold for at beskytte naturen omkring dem, så du kan gøre det samme.

 • Økologiske knækkede rugkerner (1 kg) fra Østagergård. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for kun 39 kr og gratis over 699 kr
  21.00kr
  inkl. moms
 • Økologisk fuldkornsrugmel (2 kg) fra Nordsjællands Fællesmølleri. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren

  Øko. rugmel fuldkorn (2 kg)

  Nordsjællands Fællesmølleri

  55.00kr
  inkl. moms
 • Økologisk stenkværnet ølandshvedemel fuldkorn (1 kg) fra Østagergård. Enestående lokale dagligvarer på Raavare.com leveret for kun 39 kr i hele København.
  25.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologiske bolsjebeder og flere fantastiske lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Økologiske bolsjebeder høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologiske bolsjebeder (1kg)

  Permatopia Karise

  25.00kr
  inkl. moms