Danske økologiske ingrid ærter (1 kg)

36.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 10 eller mere for 31.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Jystrup (Midtsjælland)

Gule ingrid ærter (1 kg) er dyrket på markerne omkring Østagergård på Midtsjælland og pakket på gårdens eget mølleri.

Gule ærter er nok noget, som mange forbinder med et gammeldags og traditionelt cuisine f.eks. når de indgår i en fyldig supperet af samme navn med grøntsager og rustikt tilbehør. Men der er intet gammeldags over det. Faktisk tror vi på, at gule ærter og bælgfrugter generelt er fremtiden for bedre sundhed og for klimaet, når vi skal skære ned på kød. Bælgfrugter udleder nemlig 50 gange mindre drivhusgasser end kød, men har samtidig et højt indhold af protein og kostfibre.

Næringsværdi pr. 100g
Energi: 1471 kJ / 352 kcal
Fedt: 2.1 g
- heraf mættede fedtsyrer: 0.4 g
Kulhydrater: 64.0 g
- heraf sukkerarter: 0.0 g
Kostfibre: 7.4 g
Protein: 22.0 g
Salt: 0.06 mg

Nettovægt: 1 kg

Ingredienser: 100% økologiske og demeter-biodynamiske gule ingrid ærter

Om producenten
På Østagergård produceres en hel række økologiske melsorter - både nye og traditionelle sorter. Alt deres mel er mærket med statens økologimærke, som betyder, at produktionen er statskontrolleret og produceret efter både EU's og de danske regler for økologisk jordbrugsproduktion. Oveni det har Østagergård taget skridtet videre for at kunne garantere et bæredygtigt jordbrug - deres mel er nemlig demeter-biodynamisk. På den måde har de sikret de bedst mulige forhold for at beskytte naturen omkring dem, så du kan gøre det samme.

 • Prøv Sjasks danske bud på en lambrusco. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
  175.00kr
  inkl. moms
 • Pierre's Original x Raavare.com | Køb hot hot hot organic chili sauce og andre lokale råvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Hot hot hot organic chili sauce fra Pierre's Original er udsøgte chilisaucer.
  80.00kr
  inkl. moms
 • Wavy Wonders x Raavare.com | Køb wavy wonders - sea salt og andre lokale råvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Wavy Wonders - Sea Salt fra Wavy Wonders er velsmagende sunde tangsnacks.
  20.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologiske chips med salt fra Agrain lavet på upcycled mask fra danske bryggerier og destillerier. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.
  20.00kr
  inkl. moms