Grønt

GRØNTSAGER

Find knasende friske paksoi, dyb-grønne palmekål, saftige rabarber og listen fortsætter. Vi afhenter fra gårde som Svanholm Gods, Hesselkildegård og Ventegodtgård om morgenen samme dag, som vi leverer til din dør. Du får den maksimale friske smagoplevelse, og vi mindsker sammen madspild.


Leder du efter noget mere specifikt?
 • Økologiske flower sprouts (300 g) fra Permatopia i Karise. Bestil enestående råvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.

  Økologisk kalettekål (300 g)

  Permatopia Karise

  35.00kr
  inkl. moms
 • Køb øko. krondild og andre udsøgte lokale råvarer med levering i København for 39 kr. Øko. krondild høstes hos Permatopia på Sydsjælland ved Karise.

  Øko. krondild (1 bundt)

  Permatopia Karise

  21.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb frisk økologisk rød peber fra Permatopia Karise på Sydsjælland. Bestil friske råvarer fra lokale landbrug på Raavare.com og få leveret for 39 kr i hele København.

  Økologisk rød peber (1 stk)

  Permatopia Karise

  16.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb friske økologiske kålblade fra flerårige kål hos Permatopia Karise. Bestil friske råvarer fra lokale landbrug på Raavare.com. Leveret for 39 kr i hele København.

  Økologiske kålblade (250 g)

  Permatopia Karise

  35.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb friske økologiske små squash fra Permatopia Karise på Sydsjælland. Bestil friske råvarer fra lokale landbrug på Raavare.com og få leveret for 39 kr i hele København.
  22.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb frisk økologisk majskolbe fra Permatopia Karise på Sydsjælland. Bestil friske råvarer fra lokale landbrug på Raavare.com og få leveret for 39 kr i hele København.

  Økologisk majskolbe (1 stk)

  Permatopia Karise

  15.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb frisk økologisk grøn peber fra Permatopia Karise på Sydsjælland. Bestil friske råvarer fra lokale landbrug på Raavare.com og få leveret for 39 kr i hele København.

  Økologisk grøn peber (1 stk)

  Permatopia Karise

  16.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb frisk øko. savoykålhoved fra Permatopia Karise på Sydsjælland. Bestil friske råvarer fra lokale landbrug på Raavare.com og få leveret for 39 kr i hele København.

  Økologisk savoykål (1 stk)

  Permatopia Karise

  28.00kr
  inkl. moms
 • Stort økologisk hokkaido fra Permatopia på Sydsjælland. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr.

  Økologisk hokkaido (0.6-1kg)

  Permatopia Karise

  25.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologisk kruspersille og flere lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Økologisk kruspersille høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.
  19.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologisk mynte og andre lokale råvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologisk mynte høstes hos Permatopia Karise ved Stevns.
  19.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb frisk øko. løgtoppe á 50g fra Permatopia Karise på Sydsjælland. Bestil dine friske råvarer fra lokale landbrug på Raavare.com og få leveret for 39 kr i hele København.

  Økologiske løgtoppe (50g)

  Permatopia Karise

  35.00kr
  inkl. moms

Dine naturlige vitaminer fra lokale landbrug

Raavare.com sætter fokus på lokaldyrket frugt, grønt, og specialgrønt fra bæredygtige og etisk drevne landbrug som Svanholm Gods i Fjordlandet Lejre og Ventegodtgård ved Køge. Vi ser planter som en vigtig del af vores måltider, og støtter op om de nationale anbefalinger om 600 g frugt og grønt om dagen. Vi har derfor fundet de absolut bedste producenter med et udsøgt udvalg af sæsonens friske frugter og grøntsager, så du med garanti finde noget, der passer til din smag og favoritopskrifter.

Du finder ikke alle bær, frugter og grøntsager hele året rundt, og det er faktisk med vilje - selvom vi selvfølgelig ikke ville klage, hvis der var danske jordbær i januar. Landbrugene på Raavare.com tilbyder nemlig kun det, der er i sæson hos dem. Så når sæsonen er slut, så er den slut og ind kommer den næste råvare, der er i sæson. På den måde sparer vi klimaet for et unødvendigt pres fra transport, kølelagre, opvarmede drivhuse og sørger for, at du altid kan få de mest friske råvarer året rundt. Fra sommerens overflod af bær og frugt til vinterens kål-extravaganza.

Økologi og etisk produktion

Landbrugene på Raavare.com har næsten udelukkende Ø-mærkede og EU-økologimærkede råvarer, så du altid kan finde råvarer af højeste kvalitet og sundhed. Nogle gange giver økologi-mærkningen dog ikke rigtig mening - nogle landbrug med produktion indendørs kan for eksempel have svært ved at få økomærket - så nogle gange finder du ikke-økomærkede produkter på Raavare.com. Det betyder ikke, at vi har valgt at sænke barren (tværtimod), men at landbruget i vores øjne lever op til et tilsvarende højt niveau ift. bæredygtighed, etik og biodynamik. På trods af en manglende officielt mærkning.

Lokale dagligvarer leveret til døren i København

Bestil dit sunde fix af friske lokaldyrkede frugter, bær og grøntsager på Raavare.com. Vi afhenter hos landmanden samme dag, som vi leverer til din dør, så du får den mest friske madoplevelse. Vi leverer hver tirsdag og fredag - enten kl. 15-18 eller 18-20. Dag og tidsrum vælger du let selv, når du tjekker ud på Raavare.com.