Grønt

GRØNTSAGER

Find knasende friske paksoi, dyb-grønne palmekål, saftige rabarber og listen fortsætter. Vi afhenter fra gårde som Svanholm Gods, Hesselkildegård og Ventegodtgård om morgenen samme dag, som vi leverer til din dør. Du får den maksimale friske smagoplevelse, og vi mindsker sammen madspild.


Leder du efter noget mere specifikt?
 • Køb friske økologiske kålblade fra flerårige kål hos Permatopia Karise. Bestil friske råvarer fra lokale landbrug på Raavare.com. Leveret for 39 kr i hele København.

  Økologiske kålblade (250 g)

  Permatopia Karise

  35.00kr
  inkl. moms
 • Køb frisk øko. savoykålhoved fra Permatopia Karise på Sydsjælland. Bestil friske råvarer fra lokale landbrug på Raavare.com og få leveret for 39 kr i hele København.

  Økologisk savoykål (1 stk)

  Permatopia Karise

  28.00kr
  inkl. moms
 • Stort økologisk hokkaido fra Permatopia på Sydsjælland. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr.

  Økologisk hokkaido (0.6-1kg)

  Permatopia Karise

  25.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologisk kruspersille og flere lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Økologisk kruspersille høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.
  19.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologisk mynte og andre lokale råvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologisk mynte høstes hos Permatopia Karise ved Stevns.
  19.00kr
  inkl. moms
 • Svanholm Gods x Raavare.com | Køb økologisk ufo-squash og andre lokale råvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologisk ufo-squash høstes hos Svanholm Gods ved Roskilde fjord.
  15.00kr
  inkl. moms
 • Svanholm Gods x Raavare.com | Køb økologisk citronmelisse og flere lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Økologisk citronmelisse høstes hos Svanholm Gods ved Roskilde fjord.
  24.00kr
  inkl. moms
 • Svanholm Gods x Raavare.com | Køb new zealandsk spinat og andre udsøgte lokale råvarer med levering i København for 39 kr. New zealandsk spinat høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  68.00kr
  inkl. moms
 • Permatopia Karise x Raavare.com | Køb øko. bredbladet persille og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Øko. bredbladet persille høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.
  17.00kr
  inkl. moms
 • Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologisk palmekål og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologisk palmekål høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologisk palmekål (200g)

  Permatopia Karise

  17.00kr
  inkl. moms
 • Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologiske bolsjebeder og flere fantastiske lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Økologiske bolsjebeder høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologiske bolsjebeder (1kg)

  Permatopia Karise

  25.00kr
  inkl. moms
 • Permatopia Karise x Raavare.com | Køb øko. lange rødbeder og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Øko. lange rødbeder høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Øko. lange rødbeder (0.5 kg)

  Permatopia Karise

  17.00kr
  inkl. moms

Dine naturlige vitaminer fra lokale landbrug

Raavare.com sætter fokus på lokaldyrket frugt, grønt, og specialgrønt fra bæredygtige og etisk drevne landbrug som Svanholm Gods i Fjordlandet Lejre og Ventegodtgård ved Køge. Vi ser planter som en vigtig del af vores måltider, og støtter op om de nationale anbefalinger om 600 g frugt og grønt om dagen. Vi har derfor fundet de absolut bedste producenter med et udsøgt udvalg af sæsonens friske frugter og grøntsager, så du med garanti finde noget, der passer til din smag og favoritopskrifter.

Du finder ikke alle bær, frugter og grøntsager hele året rundt, og det er faktisk med vilje - selvom vi selvfølgelig ikke ville klage, hvis der var danske jordbær i januar. Landbrugene på Raavare.com tilbyder nemlig kun det, der er i sæson hos dem. Så når sæsonen er slut, så er den slut og ind kommer den næste råvare, der er i sæson. På den måde sparer vi klimaet for et unødvendigt pres fra transport, kølelagre, opvarmede drivhuse og sørger for, at du altid kan få de mest friske råvarer året rundt. Fra sommerens overflod af bær og frugt til vinterens kål-extravaganza.

Økologi og etisk produktion

Landbrugene på Raavare.com har næsten udelukkende Ø-mærkede og EU-økologimærkede råvarer, så du altid kan finde råvarer af højeste kvalitet og sundhed. Nogle gange giver økologi-mærkningen dog ikke rigtig mening - nogle landbrug med produktion indendørs kan for eksempel have svært ved at få økomærket - så nogle gange finder du ikke-økomærkede produkter på Raavare.com. Det betyder ikke, at vi har valgt at sænke barren (tværtimod), men at landbruget i vores øjne lever op til et tilsvarende højt niveau ift. bæredygtighed, etik og biodynamik. På trods af en manglende officielt mærkning.

Lokale dagligvarer leveret til døren i København

Bestil dit sunde fix af friske lokaldyrkede frugter, bær og grøntsager på Raavare.com. Vi afhenter hos landmanden samme dag, som vi leverer til din dør, så du får den mest friske madoplevelse. Vi leverer hver tirsdag og fredag - enten kl. 15-18 eller 18-20. Dag og tidsrum vælger du let selv, når du tjekker ud på Raavare.com.