Øko. krondild (1 bundt)

21.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 6 eller mere for 18.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Øko. krondild (1 bundt) er fra Permatopia, der ligger i det idylliske Karise på Sydsjælland. Gården bliver drevet som et regenerativt landbrug, alle deres afgrøder er selvfølgelig økologiske, og smagen af deres specialgrøntsager og frugt er helt igennem fantastisk.

Krondild eller skærmdild kan blandt andet anvendes til syltning af agurker og asier, en dildolie og de er i sig selv også smukke som dekoration på mange retter. Krondild kan også bruges som smagsgiver i retter som supper og salater, hvor de små frø på dildkronen med fordel kan drysses på begge dele – eller en hel dildkrone kan koges med i en suppe. De små gule frø på skærmdild giver en interessant pikant kommensmag.

Opbevaring: Opbevares bedst køligt men kan også tørres for længere holdbarhed.

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á ca. 75g

Ingredienser: 100% økologiske friske dildkroner

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.

 • Svanholm Gods x Raavare.com | Køb øko. skærmdild og andre udsøgte lokale råvarer med levering i København for 39 kr. Øko. dildskærme høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  21.00kr
  inkl. moms
 • Køb friske økologiske gule beder fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  29.50kr
  inkl. moms
 • 1 kg rødløg fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  29.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologisk kruspersille og flere lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Økologisk kruspersille høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.
  19.00kr
  inkl. moms