Øko. skærmdild (1 bundt)

21.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 4 eller mere for 19.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Øko. skærmdild (1 bundt) er fra Svaholm Gods, der ligger i deres idylliske smørhul mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Stedet hvor mulden er frugtbar og bidrager lidt ekstra til smagen i deres enestående økologiske specialgrøntsager.

Skærmdild eller krondild kan blandt andet anvendes til syltning af agurker og asier, en dildolie og de er i sig selv også smukke som dekoration på mange retter. De kan også bruges som smagsgiver i retter som supper og salater, hvor de små frø på dildkronen med fordel kan drysses på begge dele – eller en hel dildkrone kan koges med i en suppe. De små gule frø på krondild giver en interessant pikant kommensmag.

Opbevaring: Opbevares bedst køligt.

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á ca. 40-60g

Ingredienser: 100% økologiske friske dildskærme

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.