Producenter

Raavare.com repræsenterer en række udvalgte og enestående brands. Landbrug og madbrands der alle har deres egen unikke identitet. Udforsk dem her.

Fra tidlig morgen til sen aften. De lever hver dag for at skabe fantastiske madoplevelser i hvert deres domæne. Fra det regenerative landbrug ved på Sydsjælland til den passionerede mikroproducent af vildgæret naturvin fra Aarhus. Deres fordybelse i håndværket indbyder til en helt ny måde at interagere med det vi spiser og drikker. På et dybere niveau. Deres enestående smagsoplevelser er en reflektion af de sene aftener, tidlige morgener og kreative processer bag hvert brand.

Vi samarbejder kun med lokale landbrug og mindre producenter, hvor vi deler vores filisofi for ansvarlige fødevareproduktion. Fødevareindustrien og landbruget står for 20-30% af udledningen af drivhusgasser, så et ansvarligt forhold til klima og miljø er ufravigeligt. Samtidig er sunde og lækre råvarer enormt vigtige for vores sundhed - og livsglæde. Vi forholder os til alt dette, når vi vælger vores partnere og producenter.

Ansvarlighed og bæredygtighed

Det handler i sin enkelthed om hvorvidt landbruget og den mindre producent drives uden at skade de økosystemer, der understøtter dem. Det handler om ansvarligt brug af kunstgødning, biodiversitet, samt energi og vandforbrug.

Mad. Men også mere end bare mad

Er man vokset op på landet eller er man velsignet med egen køkkenhave, så ved man at mad ikke bare er mad. Nyopgravede kartofler eller friskplukkede bær smagere bare bedre. Samtidig kan råvarer dyrkes på mange måder. Alle giver en forskellig oplevelse. Nogle sødere, nogle saftigere, nogle bedre og nogle værre - desværre. Der er ikke en ært, vi ikke selv har smagt inden du finder den på Raavare.com. Det er vores garanti til dig.

Udforsk alle produkter