Producenter

Madheltene vi hærdrer. Uden dem er vi intet.

___

Uden vores lokale landmænd og mindre producenter er vi intet. Samtidig sætter vi ære i kun at levere de bedste varer til vores kunder, og derfor er det ikke alle vi kan samarbejde med. Det er en afhængighed men eksklusivitet. Vi hædrer men stiller krav - på vores kunders vegne. På den måde kan vi garantere de bedste varer lavet under de bedst mulige forhold.

Vi håber, at fremtiden bringer mange flere helte til listen. Hvis du er en af dem, så kontakt os her.OM AT TAGE DEL I EN LØSNING

Vi samarbejder kun med lokale landbrug og mindre producenter, hvor vi deler vores filisofi for ansvarlige fødevareproduktion. Fødevareindustrien og landbruget står for 20-30% af udledningen af drivhusgasser, så et ansvarligt forhold til klima og miljø er ufravigeligt. Samtidig er sunde og lækre råvarer enormt vigtige for vores sundhed - og livsglæde. Vi forholder os til alt dette, når vi vælger vores partnere og producenter.

Vi vil understøtte et liv med glæde

___

Dyrevelfærd er ikke avanceret videnskab. Har dyrene det godt, eller har de det ikke godt. Der er ikke brug for avancerede måleteknikker, KPIer eller endeløse rapporter. Det åbenlyst. Du kan se det i deres øjne og omgivelser. Det er helt ufravigeligt, at gårdene understøtter liv med aktivitet og glæde - for dyr såvel som mennesker.

Ansvarlighed og bæredygtighed

___

Det handler i sin enkelthed om hvorvidt landbruget og den mindre producent drives uden at skade de økosystemer, der understøtter dem. Det handler om ansvarligt brug af kunstgødning, biodiversitet, samt energi og vandforbrug.

Mere end bare mad

___

Er man vokset op på landet eller er man velsignet med egen køkkenhave, så ved man at mad ikke bare er mad. Nyopgravede kartofler eller friskeplukkede bær smagere bare af mere. Samtidig kan råvarer dyrkes på mange måder. Alle giver en forskellig oplevelse. Nogle sødere, nogle saftigere, nogle bedre og nogle værre - desværre. Der er ikke en ært, vi ikke selv har smagt inden du finder den på Raavare.com. Det er vores garanti til dig.