Drikkevarer

DRIKKEVARER

En flaske hyldeblomstsaft til at mindes sommeren, en smagfuld juice med alt det kroppen behøver eller en perlende cider til festen og middagen. Du finder det sandsynligvis her.


Leder du efter noget mere specifikt?
 • Prøv Sjasks danske bud på en lambrusco. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
  175.00kr
  inkl. moms
 • Sjask vasker det støvede og konservative af vin. Prøv deres sommeragtige og forfriskende naturvin. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
  175.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Økologisk jordbærsaft fra Ventegodtgaard på Sjælland og tappet af Østergård Mosteri i 75 cl glasflaske. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com
  48.00kr
  inkl. moms
 • Økologisk solbærsaft fra Søbogaard i 73 cl flaske med skruelåg produceret på lokale solbær fra Danmark og intet andet. Køb denne og andre udsøgte lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  68.95kr
  inkl. moms
 • Økologisk rabarbersaft fra Søbogaard lavet på lokale rabarber fra Danmark. Køb enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr
  67.95kr
  inkl. moms
 • Økologisk jordbærsaft fra Søbogaard i 73 cl flaske med skruelåg produceret på lokale jordbær fra Danmark. Køb denne og andre udsøgte lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  64.95kr
  inkl. moms
 • Økologisk solbærsaft fra Søbogaard i lille 25 cl flaske lavet på lokale fuldmodne solbær fra Danmark. Køb denne og andre udsøgte lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  14.95kr
  inkl. moms
 • Økologisk hyldeblomstdrik fra Søbogaard i lille 25 cl flaske lavet på lokale hyldeblomster fra Danmark. Køb denne og flere andre lækre safte fra Søbogaard på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  14.95kr
  inkl. moms
 • Økologisk ribssaft fra Søbogaard i 73 cl flaske med skruelåg produceret på lokale ribs fra Danmark. Køb denne og flere andre lækre safte fra Søbogaard på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  58.95kr
  inkl. moms
 • Økologisk hyldeblomstsaft fra Søbogaard i 73 cl flaske med skruelåg produceret på lokale hyldeblomster fra Danmark. Køb denne og flere andre lækre safte fra Søbogaard på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  52.95kr
  inkl. moms
 • Økologisk birksaft fra Søbogaard i 73 cl flaske med skruelåg produceret på lokale råvarer fra Danmark. Køb denne og flere andre lækre safte fra Søbogaard på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  54.00kr
  inkl. moms

Raavare.com leverer juice & saft fra udvalgte lokale brands

Brands du finder på Raavare.com er alle udvalgt, fordi vi tror på, at der er noget ekstraordinært særligt ved dem. Det er brands, der gør lidt ekstra for at skabe fantastiske smagsoplevelser og er ledende på bæredygtighed og etik. Det er brands, der enten har et tæt samarbejde med avlerne af deres råvarer eller selv dyrker deres råvarer. Det er både brands, der drives som små passionerede beskæftigelser og mere etablerede brands, som du for eksempel finder på landets toprestauranter. Hver måned, når aarstiderne kommer og går, kommer der flere og flere varer, så du altid kan finde noget nyt at slukke tørsten og nyde smagen af rendyrket økologisk friskhed året rundt. På Raavare.com finder du kun hudløst ærlige produkter med suveræn smag - leveret til døren i København. Dagligvarer frisk fra gården og mindre lokale fødevarebrands.

Lokale dagligvarer leveret til døren i København

Normalt er det gode råd at købe aarstidernes råvarer - men her er en god måde at nyde sommerens frugt og bær selv om vinteren. Bestil f.eks. jordbærsaft fra Ventegodtgård eller solbærsaft fra Søbogaard og forlæng smagen af sommer helt ind i vinterens mørke. Med saft får du smagen af gode råvarer uafhængigt aarstiderne. Vi leverer exceptionelle lokale dagligvarer direkte til din dør, uanset om du bestiller saft, juice, brød, mel, årstidens frugter og grønt, delikatesser osv., så du får den mest friske madoplevelse hver gang. Levering af lokale dagligvarer i København hver tirsdag og fredag - enten kl. 15-18 eller 18-20. Vælg let dag og tidsrum, når du tjekker ud.