Øko. jordbærsaft (75 cl)

48.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 12 eller mere for 44.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Lille Skensved (Sjælland)

Økologisk dansk jordbærsaft lavet på økologiske danske jordbær fra Ventegodtgaard, økologisk rørsukker, økologisk citron og vand. Fortyndes efter forholdet 1:3 - altså en del saft og tre dele vand.

Jordbærerne til denne saft kommer fra den økologiske gård Ventegodtgaard ved Lille Skensved nord for Køge, der drives af Søren og Jens Thorsen. Den økologiske filosofi på gården startede i 1990, og i dag dyrkes der økologisk frugt og grønt på hele ejendommen.

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 204 kJ/49 kcal
Fedt 0,1 g
Kulhydrat 33,1 g
- heraf sukkerater 28,6 g
Protein 0,1 g
Salt 0,0 g

Holdbarhed

Efter åbning holdbar i køleskab i ca. 6 dage, men ofte er den også god efter.


Om producenten

Den økologiske gård Ventegodtgaard ved Lille Skensved nord for Køge, der er omlagt til en 100% økologisk landbrug, drives til dagligt af brødrene Søren og Jens Thorsen. Den økologiske filosofi på gården startede i 1990, og i dag dyrkes der økologisk frugt og grønt på hele ejendommen. Brødrene Søren og Jens Thorsen har begge en længere landbrugsuddannelse fra Den Økologiske Landbrugsskole, som dengang lå i Store Vildmosen. Motivationen for brødrene på Ventegodtgaard til at omlægge fra konventionel til økologisk landbrug var at producere sundere råvarer uden pesticiderester og passe bedre på den "lille del af verden", som de dyrker deres enestående grøntsager og frugt på. Det kan man kun bakke op om.