Agrain

Agrain

3 produkter

Agrain er dansk producerede økologiske chips og granola lavet på mask. Mask er de maltede og mæskede korn, der er brugt til at brygge øl og whisky på. Når bryggeriet har trukket sukkerstofferne ud af bygkornene for at gære øllet, har de ikke mere at bruge kornene til. Her overtager Agrain-masken. Agrain samarbejder med danske økologiske mikrobryggerier, om at opsamle deres overskydende mask og mindske det store madspild. Alle skal have muligheden for at tage klimadagsordenen med, når vi handler ind til vores økologiske snackeventyr. Det sørger Agrain for.


 • Køb økologisk honningristet granola med havre, bær og frugt fra Agrain lavet på upcycled mask fra danske bryggerier og destillerier. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.
  49.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologiske chips med salt fra Agrain lavet på upcycled mask fra danske bryggerier og destillerier. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.
  20.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologiske chips fra Agrain lavet på upcycled mask fra danske bryggerier og destillerier. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.
  20.00kr
  inkl. moms