Granola med mask, bær og frugt

49.00kr
inkl. moms

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Danske økologiske mikrobryggerier

Økologisk granola med mask, bær og frugt er en børnevenlig granola uden numre. Stout masken giver en flot mørk farve, og tilfører smagsnuancer af rug og chokolade. Pulveriseret dansk hyben og solbær og flotte røde hindbær stykker giver en frisk smag. Granolaen er sød og sprød, og velegnet til morgenmad eller en energigivende snack. Du kan også bruge den som krymmel på is og desserter.

Næringsværdi pr. 100g
Energi: 1780 kJ / 425 kcal
Fedt: 16 g
- heraf mættede fedtsyrer: 1.7 g
Kulhydrater: 57 g
- heraf sukkerarter: 2.5 g
Kostfibre: 12.5 g
Protein: 6.6 g
Salt: 1.8 g

Opbevaring: Tørt, undgå direkte sollys

Nettovægt: 75 g

Ingredienser: Havreflager*, honning*, stoutmaskmel 8% (bygmalt, hvedemalt, rugmalt og havremalt)*, solsikkeolie*, hørfrø*, græskarkerner*, rosiner*, dadeltern*,chiafrø*, hindbær 1%*, æble 1%*, hybenpulver 0.5%*, solbærpulver 0.5%*, salt.
*Økologisk ingrediens

Om producenten
Agrain® er dansk producerede hverdagsprodukter lavet på mask. Mask er de maltede og mæskede korn, der er brugt til at brygge øl og whisky på.​ Når bryggeriet har trukket sukkerstofferne ud af bygkornene for at gære øllet, har de ikke mere at bruge kornene til. Her overtager Agrain masken. ​Agrain® samarbejder med danske økologiske mikrobryggerier, om at opsamle deres overskydende mask og mindske det store madspild. Alle skal have muligheden for at tage klimadagsordenen med, når vi handler ind.