Solaris Pet' Nat' frugtvin (75 cl)

175.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 6 eller mere for 135.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Djursland, Jylland

Brandets lokation:
Aarhus

Vildgæret Pet-nat frugtvin (75 cl) er Sjasks sommeragtige og forfriskende naturvin, der også kaldes Æblesolaris blandt venner. Til den her naturvin tilføres solarisskaller fra druer, der er hentet på Djursland, til en juice af nedfaldsæbler.

Pet-nat eller petnat er en forkortelse af det franske "Pétillant Naturel", men det omtales næsten udelukkende som Pet-Nat. Udtrykket Pet-nat har en moderne og lidt "funky" vibe, og den er efterhåden ved at poppe op flere og flere steder - men det er faktisk en gammel traditionel måde af lave mousserende vine på. Fermenteringen stoppes før den er helt færdig (den primære fermentering), mens den sekundære fermentering foregår efterfølgende i selve flasken, og den del fortsætter indtil at gærcellerne har nedbrudt det naturlige sukker fra frugten. Processen skaber en reaktion, som danner kuldioxid in Pet-nat’en, og man får derved en frisk naturlig og let mousserende vin. Og det er faktisk dét. For en vigtig detalje at bemærke ved processen er, at der ikke tilføres nogen ekstra sukker - altså igen 'dosage' som det også kaldes - før flasken får sin prop.

Kort sagt: Chaptaliseret frugt pet’ nat’ på 70% belle de boskoop. Macereret i fire uger med Solaris skaller. Serveres iskold.


Opbevaring: Opbevares køligt og med fordel mørkt

Nettoindhold: 0.75 l

Ingredienser: Solarisdruer fra Djursland og nedfaldsæbler. 10% vol abv

Om producenten
En helt speciel århusiansk frugt- og naturvinsproducent, der for alvor har slået sit navn fast i den senere tid, hvor du nu kan finde deres enestående varianter af frugtvin og naturvin til diverse koncerter og kulturelle arrangementer omkring i landet. Og det er netop det de er - ikke en prætentiøs vin men heller ikke en vin du finder i et supermarked. Noget midt i mellem hvor det snobbede er taget ud af vinen. Bag Sjask er vennegruppen bestående af Jonas Bøg Larsen, Jeppe Abildgaard, Niels Eli Kjær Thomsen og Mathias Skafte, der inden Sjask havde hiphop-gruppen Sjakket sammen. Måske er du endda kommet forbi deres base Aarhus, hvis du har været forbi Koncertforeningen Palmehaven ved Institut for (X) - for her udgør Sjasks flasker størstedelen af barens udbud.

 • Prøv Sjasks danske bud på en lambrusco. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
  175.00kr
  inkl. moms
 • Køb presset sensommerhonning (225 g) fra Mangholms Økologiske Landbrug. Bestil denne og mange andre exceptionelle lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.

  Presset sensommerhonning

  Mangholm Øko. Landbrug

  55.00kr
  inkl. moms
 • Køb presset forårshonning (225 g) fra Mangholms Økologiske Landbrug. Bestil denne og mange andre exceptionelle lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.

  Presset forårshonning

  Mangholm Øko. Landbrug

  55.00kr
  inkl. moms
 • Økologisk stenkværnet ølandshvedemel fuldkorn (1 kg) fra Østagergård. Enestående lokale dagligvarer på Raavare.com leveret for kun 39 kr i hele København.
  25.00kr
  inkl. moms