Cashewfrugt karameller

39.00kr
inkl. moms

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Brandets lokation:
København

Råvarens oprindelse:
Tanzania m.fl.

Cashewfrugt karameller med cashewnøddens frugt overtrukket med en sprød mørk chokolade. Cashewfrugten har en eksotisk smag med noter af ananas, mango og citrus, og den giver et eksotisk twist til den søde og let salte karamel.

Næringsværdi pr. 100g
Energi: 1929 kJ / 458 kcal
Fedt: 18 g
- heraf mættede fedtsyrer: 14 g
Kulhydrater: 70 g
- heraf sukkerarter: 57 g
Protein: 2.5 g
Salt: 1.6 g

Opbevaring: Opbevares tørt og ikke for varmt.

Nettovægt: 60 g

Ingredienser: Økologisk kokosmælk 42% (kokosnød, vand, xathangum), økologisk rørsukker, chokolade 14% (kakaomasse, sukker, kakaosmør, solsikkelecithin), Casjus egen cashewfrugtpuré 12% (surhedsregulator, citronsyre), glukosesirup (indeholder SO2), salt

Om producenten
Casju er et brand med en mission. Plantebaserede snacks lavet på reddede cashewfrugter til gavn for klima og de mindre afrikanske lokalsamfund, der dyrker cashewnødder. Cashewnødden kommer faktisk fra en frugt nemlig cashewfrugten, eller faktisk er det overhovedet ikke en frugt men stilken på cashewtræet, der svulmer op til en orange "frugt" efterhånden som cashewnødden vokser og bliver moden. Normalt ville cashewfrugten blive efterladt i plantagen efter høsten af nødden, men det vil Casju gøre noget ved, så landbrug og lokalsamfund i f.eks. Tanzania kan få mere ud af deres plantager. Det er social bæredygtighed og retfærdige forhold for mindre producenter krydset med et nyt niveau for gastronomisk slik. Alt sammen i en velsmagende vegansk karamel overtrukket med sprød mørk chokolade.