Økologiske jordbær (500g)

36.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 4 eller mere for 30.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Lille Skensved (Sjælland)

Økologiske jordbær (500g) er dyrket hos Ventegodtgaard lige nord for Køge. Ventegodtgaard har dyrket jordbær siden 1990. I starten var det traditionel dyrkning, men efter fem år begyndte de at dyrke dem økologisk, og nu dyrkes der økologisk frugt og grønt på hele ejendommen.

Ventegodtgaard dyrker 5-10 forskellige sorter af jordbær, og derudover afprøves der hvert år nye sorter. Ventegodtgaards jordbærsæson strækker sig fra midten af juni til sidst i juli, men det skifter lidt fra et år til det næste alt efter, hvornår det bliver varmt.

Alle jordbærerne høstes ved håndkraft på dagen, hvor de leveres i hele København med Raavare.coms cykelbud - lignende friskhed får man ikke uden selv at plukke dem.


Opbevaring: Så koldt som muligt uden frost. For at undgå fordampning kan man lægge husholdningsfilm over. En plastpose kan godt blive for indelukket.

Nettovægt/nettoindhold: ca. 500g

Ingredienser: 100% økologiske friskplukkede jordbær

Om producenten
Den økologiske gård Ventegodtgaard ved Lille Skensved nord for Køge, der er omlagt til en 100% økologisk landbrug, drives til dagligt af brødrene Søren og Jens Thorsen. Den økologiske filosofi på gården startede i 1990, og i dag dyrkes der økologisk frugt og grønt på hele ejendommen.

 • Et bundt økologisk koriander fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Enestående lokale dagligvarer på Raavare.com leveret i hele København for kun 39 kr.
  22.00kr
  inkl. moms
 • Økologisk grøn frillice salat fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Enestående lokale dagligvarer på Raavare.com leveret i hele København til 39 kr.
  22.00kr
  inkl. moms
 • Økologisk fennikel fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr.
  21.50kr
  inkl. moms
 • 1 bundt økologiske forårsløg fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren i København
  22.00kr
  inkl. moms