Økologiske forårsløg (1 bundt)

22.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 19.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologiske forårsløg (1 bundt) er dyrket på markerne omkring Svanholm Gods i den frodige muld mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Som en af højsommerens råvarer sammen med salat og krydderurter dukker forårsløg frem på marken i juni/juli.

Forårsløg ligner små porrer med en hvid bund og en grøn top. Både bund og top kan spises. Forårsløg har en frisk og mild hvidløgssmag, der gør dem meget anvendelige i køkkenet. Anvend hele planten ved at snitte dem op og brug dem i alt fra salater og pastaretter til supper og asiatiske wokretter. Forårsløg fungerer som en smagsgiver i køkkenet, og de kan derfor give et godt 'pift' i de fleste retter - varme som kolde.

Forårsløg har et højt indhold af A-vitamin, folat (B9-vitamin) og kostfibre. Forårsløg er desuden kilde til C-vitamin.

Opbevaring: Opbevares køligt og mørkt

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á ca. 200g

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologiske forårsløg

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • Sjask vasker det støvede og konservative af vin. Prøv deres sommeragtige og forfriskende naturvin. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
  175.00kr
  inkl. moms
 • Økologisk sigtet hvedemel (1.5 kg) fra Nordsjællands Fællesmølleri. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren

  Øko. sigtet hvedemel

  Nordsjællands Fællesmølleri

  75.00kr
  inkl. moms
 • Økologisk birksaft fra Søbogaard i 73 cl flaske med skruelåg produceret på lokale råvarer fra Danmark. Køb denne og flere andre lækre safte fra Søbogaard på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  54.00kr
  inkl. moms
 • 2 kg single-origin mellemristede hele kaffebønner i spand fra MØRK Kafferisteri i Roskilde. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com

  Øko. hele kaffebønner (2 kg)

  MØRK Kafferisteri

  470.00kr
  inkl. moms