Økologiske forårsløg (1 bundt)

22.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 19.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologiske forårsløg (1 bundt) er dyrket på markerne omkring Svanholm Gods i den frodige muld mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Som en af højsommerens råvarer sammen med salat og krydderurter dukker forårsløg frem på marken i juni/juli.

Forårsløg ligner små porrer med en hvid bund og en grøn top. Både bund og top kan spises. Forårsløg har en frisk og mild hvidløgssmag, der gør dem meget anvendelige i køkkenet. Anvend hele planten ved at snitte dem op og brug dem i alt fra salater og pastaretter til supper og asiatiske wokretter. Forårsløg fungerer som en smagsgiver i køkkenet, og de kan derfor give et godt 'pift' i de fleste retter - varme som kolde.

Forårsløg har et højt indhold af A-vitamin, folat (B9-vitamin) og kostfibre. Forårsløg er desuden kilde til C-vitamin.

Opbevaring: Opbevares køligt og mørkt

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á ca. 200g

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologiske forårsløg

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • udsolgt
  Et bundt friskplukket økologisk salvie fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Eneståene lokale råvarer på Raavare.com leveret til døren i København for 39 kr tirsdag og fredag
  22.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Økologisk grøn frillice salat fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Enestående lokale dagligvarer på Raavare.com leveret i hele København til 39 kr.
  22.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb friske økologiske farvede bladbeder fra mulden ved Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Raavare.com leverer denne og andre enestående råvarer direkte til døren i hele København
  21.50kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Økologisk fennikel fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr.
  21.50kr
  inkl. moms