Økologiske rabarber (500g)

28.50kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 4 eller mere for 25.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Karise (Sydsjælland)

Økologiske rabarber (500 g) er dyrket på de økologiske og regenerative marker hos Permatopia ved Karise på Sydsjælland - og nu kan du købe direkte fra dem gennem Raavare.com. Som en af forårets første råvarer til at dukke frem på marken, så er rabarberen næsten synonym med foråret for os. Men man skal være hurtig for rabarberen bliver ikke hængende, og når årstiderne skifter, så skifter rabarberen også udseende og syrlighed. Ikke til noget værre. Bare til noget anderledes.

Rabarber fra Permatopia håndplukkes på marken mindre end 24 timer før Raavare.com leverer dine dagligvarer til døren - uanset hvornår du bestiller. Friskere grønt får man simpelthen ikke uden egen køkkenhave.

Anvendelse/serveringsforslag: Rabarberen har en markant syre, der giver den karakteristiske smag, som vi forbinder med sommer. Og hvis du tilbereder den med en smule sukker, så kommer den virkelig til sin ret - selv for dem der ikke er til det syrlige. Økologiske rabarber fra Permatopia er generelt perfekte i supper, hjemmelavet saft, bagværk, kompot, grød og marmelade. Kun fantasien sætter grænser for de gastronomiske udskejelser med økologiske rabarber.

Opbevaring: Opbevar rabarber i grøntsagsskuffen. Her holder den sig i op til 7 dage. Du kan også komme rabarber i fryseren, men skær den i mundrette stykker først.

Nettovægt/nettoindhold: ca. 500 g

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologisk rabarber

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.

 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologisk fennikel og andre udsøgte lokale råvarer med levering i København for 39 kr. Økologisk fennikel høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologisk fennikel (ca. 200g)

  Permatopia Karise

  17.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologiske squash og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologiske squash høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologiske squash (1 stk)

  Permatopia Karise

  12.00kr
  inkl. moms
 • Sjask vasker det støvede og konservative af vin. Prøv deres sommeragtige og forfriskende naturvin. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
  175.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  1 kg hvidløg fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  36.00kr
  inkl. moms