Øko. rabarbersaft (73 cl)

67.95kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 12 eller mere for 54.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet

Økologisk rabarbersaft lavet på økologiske danske rabarber, økologisk rørsukker og økologiske citroner. Fortyndes 1:4 eller efter behag. Rabarbersaften har en frisk, syrligsød smag med fine dæmpede frugt- og blomsternoter. Serveres rabarbersaften afkølet fremmes syrlighed og friskhed, mens servering ved en smule højere temperatur fremmer frugtige rabarbernoter.

Rabarber (Rheum) er en slægt af kraftige stauder af skedeknæfamilien med ca. 40 arter. Den har kort jordstængel og store håndnervede blade med en tyk, sprød bladstilk samt små, grønligt-hvide til røde blomster, der sidder i en rigt grenet top på en høj stængel. Stilkene på rabarber anvendes om køkkenurt til grød, kompot m.v. Rabarbersaften er et fantastisk bud på sol og sommer, som du kan nyde både når solen er på sit højeste og i vintermånederne.

Næringsindhold pr. 100 ml

Energi 680 kJ/162 kcal
Fedt 0 g
- heraf mættede fedtsyrer 0 g
Kulhydrat 37,7 g
- heraf sukkerater 36,8 g
Protein 0,8 g
Salt 0 g

Holdbarhed: Efter åbning holdbar i køleskab i ca. 14 dage, så der er massere af tid til nydelse.

Ingredienser: Økologisk rabarbersaft lavet på økologiske danske rabarber (66%), økologiske citroner og sødet med økologisk rørsukker (34%)

Om producenten
Søbogaard laver i vores øjne nogle af de bedste traditionelle safte på det danske marked - en sucess som understøttes af deres danske økologiske samarbejdspartere, som leverer bær, rabarber og blomster til deres saft. For eksempel kommer deres Hyldeblomster fra den økologiske gård Lystgården på Fyn, der drives af ægteparret Erik Hansen og Dorthe.