Økologisk kalettekål (300 g)

35.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 5 eller mere for 30.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Karise (Sydsjælland)

Økologiske flower sprouts (500 g) kaldes også Kalettekål. Den er en moderne særlig kålsort, der er opstået som en krydsning mellem rosenkål og grønkål - som nu findes på markerne ved Permatopia i Karise.

Du kan anrette dem både rå i en salat eller dampe dem, men vores absolutte favorit er at lynstege de friske flower sprouts på panden med olivenolie og et drys havsalt. Server dem med det samme som tilbehør med en skive smørstegt surdejsbrød. Du kan sagtens spise flower-rosenkål på samme måde, som du spiser normale rosenkål, men de har en tand sødere og mere nøddeagtig smag.

Tilberedningstiden er kortere end på rosenkål, da de små buketter er mere luftige end de kompakte rosenkål. De kan spises rå, dampede, marinerede eller lynstegt. Prøv eventuelt at dele buketterne i halve og tilsæt dem som et farverigt element i en lækker wokret.


Opbevaring: Opbevares koldt og fugtigt. Opbevar i en pose i køleskabet.

Nettovægt: 300 g

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologiske blomstrende flower sprouts

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar.