Økologisk mynte (1 bdt á 10g)

19.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 5 eller mere for 14.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk mynte (1 bdt) er fra Permatopia Karise beliggende i det idylliske landskab ved Stevns på Sydsjælland. Økologisk mynte og alle de andre enestående råvarer fra Permatopia bliver plukket mindre end 24 timer før vi leverer dem til dig.

Mynte stammer oprindeligt fra Middelhavsområdet, hvor den har været anvendt som lægemiddel og i middelhavsretter siden oldtiden.

Anvendelse/tilberedning: Lad os meget passende starte med drinks. Prøv for eksempel frisk marokkansk mynte fra Permatopia Karise i en Mojito ved at mase mynten, give et skvæt frisk lime og lidt rørsukker. I Mellemøsten og Asien bruges mynte meget som krydderi i maden - både i friske salater, myntedesserter, kødretter med lam, bowls og supper.

Opbevaring: I plastpose- eller bøtte i køleskab med et fugtigt stykke køkkenrulle. Holdbarhed ca. 7-10 dage. Kan fryses for længere holdbarhed.

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á 10g

Ingredienser: 100% økologisk friskhøstet mynte af blandede sorter

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.