Færøsk flash grilled laks

50.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 10 eller mere for 39.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Færøerne (Danmark)

Færøsk laks (art: salmo salar) fra FANGST er opdrættet ved Færøerne, hvilket måske ikke rimer helt på lokalt, da det trods alt er lidt mere end et stenkast fra det danske fastland. Samtidig er det en del af det danske rige, og er derfor underlagt tilsvarende hårde krav til fiskeopdræt, der sikrer etisk korrekte forhold, som vi ved Raavare.com kan stå bag.

Sammenlignet med laks opdrættet i norske og danske farvande, så har de færøske laks en mere konstant havtemperatur på mellem 4 og 6 ℃, der gør laksen er mindre stresset under opdrættet. Færøsk laks er desuden kendt for et lavere fedtindhold, fastere kødstruktur og en karakteristisk smag af frisk hav grundet det iskolde Atlanterhav omkring øerne.

Færøsk laks fra FANGST er en smagfuld og mellemfed fisk, så du får både nem, sund og lækker mad. Og lige præcis denne færøske laks er unik, da den kommer fra et enestående opdræt i den nordlige del af Færøerne, hvor vandet iskoldt og krystalklart - de ideelle forhold til opdræt af laks med kvalitet i verdensklasse.

Næringsværdi pr. 100g
Energi: 1059 kJ / 255 kcal
Fedt: 20 g
- heraf mættede fedtsyrer: 1,6 g
Kulhydrater: 0,6 g
- heraf sukkerarter: 0 g
Protein: 18 g
Salt: 0,9 g

Opbevaring: Før åbning ved stuetemperatur. Efter åbning 1-2 dage i køleskab.

Nettovægt/nettoindhold: 110 g

Ingredienser: Færøsk laks (81%), koldpresset rapsolie, salt

Om producenten
FANGST er en mindre Dansk producent, der har specialiseret sig i skaldyr og mindre fisk fra de nordiske have på dåser. De er en lille gruppe mennesker, der er forankret dybt i Skandinaviens traditioner og har dedikeret sig til udviklingen af ​​den nordiske madkultur. Fra Færøsk laks over Østersøens brislinger til blåmuslinger fra Limfjorden. Det indebærer at genopdage og nytænke mad og tilberedningsmetoder, som vi har glemt eller ikke længere ser op til. Det er deres fineste opgave, og rejsen er kun lige begyndt.