Øko. grønne asparges (500g)

65.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 56.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Øko. grønne asparges (500g) er dyrket på markerne omkring Svanholm Gods i smørhullet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Som en af forårets første råvarer sammen med rabarber og snithvidløg til at dukke frem på marken, så er grønne asparges næsten synonym med foråret for os.

De grønne asparges fra Svanholm Gods er friskhøstet, hvilket betyder, at de håndplukkes på marken mindre end 24 timer før Raavare.com leverer dine dagligvarer til døren. Friskere grønt får man simpelthen ikke uden egen køkkenhave.

Opbevaring: Opbevares køligt og mørkt

Nettovægt: 500 g

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologiske grønne asparges

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • 1 bundt økologisk kruspersille fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  25.00kr
  inkl. moms
 • Køb paksoi fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  25.00kr
  inkl. moms
 • 1 bundt økologisk snithvidløg fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren i København.
  30.00kr
  inkl. moms
 • Økologiske friske lokaldyrkede rabarber (1 kg) fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Isefjord og Roskilde Fjord. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr med vores piv-hurtige cykelbud.

  Øko. rabarber (1 kg)

  Svanholm Gods

  55.00kr
  inkl. moms