Økologisk purløg (1 bdt á 50g)

17.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 15.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Karise (Sydsjælland)

Økologiske purløg (1 bdt á 50g) er dyrket hos Permatopia i det idylliske landskab omkring Karise, hvor landbruget dyrkes økologisk (naturligvis) men også regenerativt. En dyrkningsfilosofi der i bund og grund handler om at 'investere' i jorden, hvis vi vil dyrke råvarer i fremtiden. Og det vil vi jo egentlig gerne.

Opbevaring: Opbevares køligt og mørkt

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á ca. 50g

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologiske purløg i bundt á ca. 50g

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.

 • udsolgt
  Bestil økologiske bøftomater fra Permatopia Karise på Sydsjælland. Bestil friske råvarer fra lokale landbrug på Raavare.com og få leveret for 39 kr i hele København.

  Øko. blandede tomater (400g)

  Permatopia Karise

  30.00kr
  inkl. moms
 • 500 g single-origin mellemristede hele kaffebønner i pose fra MØRK Kafferisteri i Roskilde. Køb denne og mange andre lokale varer på Raavare.com.

  Øko. hele kaffebønner (500 g)

  MØRK Kafferisteri

  130.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb frisk øko. shiso bladmynte fra Permatopia Karise på Sydsjælland. Bestil friske råvarer fra lokale landbrug på Raavare.com og få leveret for 39 kr i hele København.

  Øko. shiso bladmynte (50g)

  Permatopia Karise

  30.00kr
  inkl. moms
 • Sjask vasker det støvede og konservative af vin. Prøv deres sommeragtige og forfriskende naturvin. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
  175.00kr
  inkl. moms