Økologisk rød egebladsalat

22.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 19.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk rød egebladsalat er dyrket hos Svanholm Gods i fjordlandet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Svanholms rød egebladsalat og specialgrønt generelt har en friskhed og sprødhed, som man bare ikke finder i normale dagligvarebutikker. Det er trods alt de færreste steder, hvor man kan få sæsonens friske urter og salat, der er plukket mindre end 24 timer før de lander på køkkenbordet. Det er også de færreste steder, der stiller så høje krav til råvarernes kvalitet som Svanholm.

Rød egebladsalat har modsat f.eks. frillice salat ikke egentlige faste salathoveder men et løst opbygget salathoved. Hvert enkelt blade er 'langt' og kan med sammenknibne øjne minde om et egeblade – deraf navnet.

Bladene er en blanding af grønne og rødlige, og de er lidt kraftigere end almindelige hovedsalater. Økologisk rød egebladsalat fra Svanholm Gods har en smagsoplevelse, der er mild og frisk. Den kan nydes allerede helt fra sæsonens start i april til de sidste høstes i november - næsten en rekord i salaternes verden.


Opbevaring: Holdbarhed ca. 3-4 dage på køl.

Ingredienser: 100% økologisk friskhøstet rød egebladsalat

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • udsolgt
  Køb paksoi fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  25.00kr
  inkl. moms
 • Økologisk jordbærsaft fra Ventegodtgaard på Sjælland og tappet af Østergård Mosteri i 75 cl glasflaske. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com
  48.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Stort økologisk hokkaido fra Ventegodtgaard ved Lille Skensved nord for Køge. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com

  Økologisk stor hokkaido

  Ventegodtgaard

  20.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologisk palmekål og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologisk palmekål høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologisk palmekål (200g)

  Permatopia Karise

  17.00kr
  inkl. moms