Økologiske agurker (1 stk)

18.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 10 eller mere for 15.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologiske agurker (1 stk) er fra markerne i fjordlandet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Stedet hedder Svanholm Gods. De er kendt for den årlige økodag i Skibby og deres sublime økologiske specialgrønt alle årstiderne - her for eksempel deres økologiske friskhøstede agurker.

Agurker dyrkes hos Svanholm Gods i uopvarmede tunneldrivhuse, der gør den til nok en af de mest bæredygtige agurker, men derfor kan den også kun købes i sæsonen. Ofte er agurker indpakket i plastisk, og ja, det forlænger normalt holdbarheden og mindsker madspild, når den kommer fra Holland eller Spanien. Men agurker høstes hos Svanholm Gods indenfor 24 timer af levering til døren i hele København med Raavare.com, så du kan få enestående friskhed, og vi alle kan undgå plastikemballage.

Agurker er en formidabel kilde til både C-vitamin og K-vitamin.

Opbevaring: I køleskab ved ca. 6-10 grader

Nettovægt/nettoindhold: 1 stk á ca. 300 g.

Ingredienser: 100% økologiske friskhøstede agurker

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • Permatopia Karise x Raavare.com | Køb øko. bredbladet persille og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Øko. bredbladet persille høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.
  17.00kr
  inkl. moms
 • Svanholm gods x Raavare.com | Køb økologisk grøn spidskål og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologisk grøn spidskål høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  18.00kr
  inkl. moms
 • Svanholm Gods x Raavare.com | Køb økologisk citrongræs og andre udsøgte lokale råvarer med levering i København for 39 kr. Økologisk citrongræs høstes hos Svanholm Gods ved Roskilde fjord.
  27.00kr
  inkl. moms
 • Svanholm Gods x Raavare.com | Køb økologisk mynte og andre lokale råvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologisk mynte høstes hos Svanholm Gods ved Roskilde fjord.

  Økologisk mynte (1 bdt)

  Svanholm Gods

  24.00kr
  inkl. moms