Wavy Wonders - Wild Garlic & Yoghurt

20.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 14 eller mere for 19.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Frøya, Norge

Wavy Wonders - Wild Garlic & Yoghurt er baseret på den fineste norske vingetang med ramsløg og yoghurt. Tangchips med Wild Garlic & Yoghurt er Wavy Wonders kunstneriske nik til den klassiske skandinaviske smag af skovtur om foråret. Deres karakteristiske og exceptionelle smag har resulteret i at Wavy Wonders havsalt variant endte i den gastronomiske finale ved Sol Over Gudhjems produktpris - en pris som kun de færreste madbrand kan opnå.

Tangchips fra Wavy Wonders kan lidt af det hele. Nyd den for eksempel som en sund pick me up snack om eftermiddagen, efter træning, som kompagnon til cocktails eller serveret til tuntartar. De bæredygtige tangchips er også glutenfrit, 100% plante-baseret, fiberrige og en kanon kilde af protein.

Kan indeholde spor af krebsdyr.

Næringsværdi pr. 100g
Energi: 472 kcal
Fedt: 25.7 g
- heraf mættede fedtsyrer: 2.3 g
Kulhydrater: 35.1 g
- heraf sukkerarter: 6.4 g
Protein: 15.6 g
Salt: 2.6 g

Opbevaring: Opbevares tørt og ikke for varmt.

Nettovægt/nettoindhold: 30 g

Ingredienser: Tang (12% Alaria Esculenta), sesamfrø, hørfrø, quinoa, boghvedemel, chiafrø (10%, Salvia Hispanica), havregryn (glutenfri), havremel (glutenfri), rapsolie, sukker, majsmel, havsalt, ramsløg, gærekstrakt, yoghurtpulver (mælk).

Om producenten
Wavy Wonders er tangsnacks fyldt med det bedste norske vingetang. Wavy Wonders produkt-ninjaer (fra verdens bedste restauranter) har skabt en nærende og bæredygtig treat i tre lækre smagsvarianter. Stifterne af Wavy Wonders - Neil og Thomas – er begge to vokset op i vandkanten, og deres kærlighed til tang tog fart i 2020. De var forbløffede over tangs potentiale som superfood - noget der kan gøre gode ting for både planetens sundhed og også vores. Og hvem kan ikke lide en lækker snack, der kan nydes med god samvittighed.