Øko. bredbladet persille (1 bdt á 50g)

17.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 4 eller mere for 14.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Karise (Sydsjælland)

Øko. bredbladet persille (1 bdt á 50g) er dyrket hos Permatopia i det idylliske landskab omkring Karise, hvor landbruget dyrkes økologisk (naturligvis) men også regenerativt. En dyrkningsfilosofi der i bund og grund handler om at 'investere' i jorden, hvis vi vil dyrke råvarer i fremtiden. Og det vil vi jo egentlig gerne.

Anvendelse: Økologisk bredbladet persille fra Permatopia passer perfekt til nye danske kartofler vendt i persille og smør. Eller i en marinade og eventuelt en persille pesto. Hvor kruspersillen har en mere afrundet og dæmpet smag, der gør den god til sovs og varme retter, så er bredbladet persilles kraftigere smag velegnet til friske salater og marinader. Samtidig er stænglerne på bredbladet persille også mere sprøde og smagfulde, hvorfor den typisk er kokkenes absolutte favorit.

Opbevaring: I plastpose- eller bøtte i køleskab med et fugtigt stykke køkkenrulle. Holdbarhed ca. 7-10 dage. Kan fryses. Man kan også hakke det og fryse det ned.

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á ca. 50 g

Ingredienser: 100% lokaldyrket økologisk bredbladet persille

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.