Øko. forårsløg (1 bdt á 200g)

17.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 14.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Karise (Sydsjælland)

Økologiske forårsløg (1 bundt) er dyrket hos Permatopia i det idylliske landskab omkring Karise, hvor landbruget dyrkes økologisk (naturligvis) men også regenerativt. En dyrkningsfilosofi der i bund og grund handler om at 'investere' i jorden, hvis vi vil dyrke råvarer i fremtiden. Og det vil vi jo egentlig gerne.

Som en af højsommerens råvarer sammen med salat og krydderurter dukker forårsløg frem på marken hos Permatopia i juni/juli.

Anvendelse/serveringsforslag: Forårsløg ligner små porrer med en hvid bund og en grøn top. Både bund og top kan spises. Forårsløg har en frisk og mild hvidløgssmag, der gør dem meget anvendelige i køkkenet. Anvend hele planten ved at snitte dem op og brug dem i alt fra salater og pastaretter til supper og asiatiske wokretter. Forårsløg fungerer som en smagsgiver i køkkenet, og de kan derfor give et godt 'pift' i de fleste retter - varme som kolde.

Forårsløg har et højt indhold af A-vitamin, folat (B9-vitamin) og kostfibre. Forårsløg er desuden kilde til C-vitamin.

Opbevaring: Opbevares køligt og mørkt

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á ca. 200g

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologiske forårsløg

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.

 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologisk fennikel og andre udsøgte lokale råvarer med levering i København for 39 kr. Økologisk fennikel høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologisk fennikel (ca. 200g)

  Permatopia Karise

  17.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb frisk grøn frillicesalat og flere fantastiske lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Frisk grøn friséesalat høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Øko. grøn frillicesalat

  Permatopia Karise

  18.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  1 kg rødløg fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  29.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Friskhøstede økologiske tomater fra Ventegodtgaard ved Lille Skensved nord for Køge. Køb denne og mange andre lokaldyrkede råvarer fra enestående landbrug på Raavare.com og få leveret i hele København for kun 39 kr
  24.00kr
  inkl. moms