Øko. vietnamesisk koriander (1 bdt)

24.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 5 eller mere for 19.95kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Øko. vietnamesisk koriander (1 bdt) er fra markerne i fjordlandet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Gården hedder Svanholm Gods. De er kendt for den årlige økodag i Skibby og deres sublime økologiske specialgrønt under alle årstiderne. Fra sommerens store udvalg af friske grønne urter og knasende salater til vinterens dybgrønne dugfriske palmekål.

Økologisk vietnamesisk koriander fra Svanholm Gods er en yderst lækker krydderurt med smagfulde blade, der minder om koriander. Det er også en hurtigvoksende urt som oprindeligt stammer fra Nordafrika og Asien, og derfor også er uundværlig i vietnamesiske retter. Du vil finde smagen af vietnamesisk koriander meget intens på en citrusagtig måde sammenlignet med de almindelige europæiske koriander.

Anvendelse/tilberedning: Vietnamesisk koriander passer fantastisk godt til grøntsager, der anvendes meget i de østlige køkkener - særligt det vietnamesiske. I Asien bruges den meget til sammenkogte retter og supper, men den kan bruges til alt, hvor man ellers ville have brugt almindelige korianderblade.

Opbevaring: I plastpose- eller bøtte i køleskab med et fugtigt stykke køkkenrulle. Holdbarhed ca. 7-10 dage. Kan fryses for længere holdbarhed.

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á ca. 40 g

Ingredienser: 100% økologisk friskhøstet vietnamesisk koriander

Om producenten
Tidligere kunne du kun finde årstidernes friske grønt i Svanholm Gods' fysiske gårdbutik, men nu pryder alle årstidernes råvarer også udvalget her på Raavare.com - leveret til døren i hele København. Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.