Økologisk koriander (1 bundt)

22.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 19.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk koriander (1 bundt) er dyrket hos Svanholm Gods i fjordlandet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Deres økologiske koriander har en friskhed og smag, som er svær at hamle op med. Vi vil endda gå så vidt som til at sige, at du nok ikke finder noget lignende i andre dagligvarebutikker.


Opbevaring: I plastpose- eller bøtte i køleskab med et fugtigt stykke køkkenrulle. Holdbarhed ca. 7-10 dage. Kan fryses.

Nettovægt/nettoindhold: ca. 100 g

Ingredienser: 100% økologisk koriander

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • udsolgt
  En bakke økologiske friskplukkede jordbær fra Ventegodtgaard ved Lille Skensved nord for Køge. Bestil lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret i København for kun 39 kr.
  36.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Økologisk fennikel fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr.
  21.50kr
  inkl. moms
 • Økologisk sigtet hvedemel (1.5 kg) fra Nordsjællands Fællesmølleri. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren

  Øko. sigtet hvedemel

  Nordsjællands Fællesmølleri

  75.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Økologisk grøn frillice salat fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Enestående lokale dagligvarer på Raavare.com leveret i hele København til 39 kr.
  22.00kr
  inkl. moms