Økologisk bronzefennikel (1 bundt)

24.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 19.95kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk bronzefennikel (1 bundt) er fra markerne i fjordlandet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Stedet hedder Svanholm Gods. De er kendt for den årlige økodag i Skibby og deres sublime økologiske specialgrønt under alle årstiderne - fra sommerens store udvalg af dugfriske grønne urter og salater til vinterens smagfulde dybgrønne palmekål.

Bronzefennikel kaldes ligesom almindelig bladfennikel både for en krydderurt og en grøntsag. Hvis man nu skal sætte den i en bås. Bronzefennikel har tynde blade, der har et brunligt og grønt bronzeskær, som til ingens store overraskelse har givet den navnet. Det er også en krydderurt/grøntsag, der til landmandens fordel, selvsår sig år efter år, og derfor kræver meget lidt pasning.

Anvendelse/tilberedning: Bladene på den friske økologiske bronzefennikel fra Svanholm Gods har en fin smag af anis og kan bruges til b.la. fiskeretter, grøntsagsretter, salater, hjemmelavet te, kryddersmør og salater. Bronzefennikel kan også med fordel bruges som smagsgiver i saucer.

Opbevaring: I plastpose- eller bøtte i køleskab med et fugtigt stykke køkkenrulle. Holdbarhed ca. 7-10 dage. Kan fryses for længere holdbarhed.

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á ca. 40 g

Ingredienser: 100% økologisk friskhøstet bronzefennikel

Om producenten
Tidligere kunne du kun finde årstidernes friske grønt i Svanholm Gods' fysiske gårdbutik, men nu pryder alle årstidernes råvarer også udvalget her på Raavare.com - leveret til døren i hele København. Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • udsolgt
  Svanholm Gods x Raavare.com | Køb økologisk citronmelisse og flere lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Økologisk citronmelisse høstes hos Svanholm Gods ved Roskilde fjord.
  24.00kr
  inkl. moms
 • Køb økologisk honningristet granola med havre, bær og frugt fra Agrain lavet på upcycled mask fra danske bryggerier og destillerier. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for 39 kr eller gratis ved ordrer over 699 kr.
  49.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  1 kg hvidløg fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  36.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Økologisk ribssaft fra Søbogaard i 73 cl flaske med skruelåg produceret på lokale ribs fra Danmark. Køb denne og flere andre lækre safte fra Søbogaard på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  58.00kr
  inkl. moms