Økologisk bronzefennikel (1 bundt)

24.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 5 eller mere for 19.95kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk bronzefennikel (1 bundt) er fra markerne i fjordlandet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Stedet hedder Svanholm Gods. De er kendt for den årlige økodag i Skibby og deres sublime økologiske specialgrønt under alle årstiderne - fra sommerens store udvalg af dugfriske grønne urter og salater til vinterens smagfulde dybgrønne palmekål.

Bronzefennikel kaldes ligesom almindelig bladfennikel både for en krydderurt og en grøntsag. Hvis man nu skal sætte den i en bås. Bronzefennikel har tynde blade, der har et brunligt og grønt bronzeskær, som til ingens store overraskelse har givet den navnet. Det er også en krydderurt/grøntsag, der til landmandens fordel, selvsår sig år efter år, og derfor kræver meget lidt pasning.

Anvendelse/tilberedning: Bladene på den friske økologiske bronzefennikel fra Svanholm Gods har en fin smag af anis og kan bruges til b.la. fiskeretter, grøntsagsretter, salater, hjemmelavet te, kryddersmør og salater. Bronzefennikel kan også med fordel bruges som smagsgiver i saucer.

Opbevaring: I plastpose- eller bøtte i køleskab med et fugtigt stykke køkkenrulle. Holdbarhed ca. 7-10 dage. Kan fryses for længere holdbarhed.

Nettovægt/nettoindhold: 1 bundt á ca. 40 g

Ingredienser: 100% økologisk friskhøstet bronzefennikel

Om producenten
Tidligere kunne du kun finde årstidernes friske grønt i Svanholm Gods' fysiske gårdbutik, men nu pryder alle årstidernes råvarer også udvalget her på Raavare.com - leveret til døren i hele København. Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.