Økologisk grøn spidskål (1 stk)

18.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 5 eller mere for 15.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk grøn spidskål (1 stk) er dyrket på markerne omkring Svanholm Gods i smørhullet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Spises de rå smager de sødt og mildt med en let eftersmag af citrus og umami. Prøv dem i en rå spidskålssalat med broccoli, eddikedressing, hakket persille, æbler og hasselnødder.

Du kan også prøve en nem salat med grøn spidskål, ristede cashewnødder, sesamfrø, citron og avocado, som kan bikses sammen på ingen tid og smager fantastisk! Server den for eksempel til en vegetarisk lasagne eller som tilbehør til grillmad. Vi er sikre på, at du bliver svært tilfreds med frisk grøn økologisk spidskål fra Svanholm Gods, der høstes indenfor 24 timer af levering til dit dørtrin. Uanset hvor i København du befinder dig.

Opbevaring: Opbevares koldt og fugtigt. Opbevar den i en pose i køleskabet, så kan den let holde sig frisk i op til tre uger.

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologisk grøn spidskål uden andet

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.