Økologisk squash (1 stk)

14.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 5 eller mere for 12.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk squash (1 stk) er fra markerne i fjordlandet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Stedet hedder Svanholm Gods. De er kendt for den årlige økodag i Skibby og deres sublime økologiske specialgrønt hele året rundt. Squash kaldes ofte også zucchini eller courgette og er en græskarvariant. Squash er egentlig en form for umodne bær, der kan være både grønne, gule, aflange og runde.

Squash, der også kaldes zucchini eller courgette, har en mild smag og er nem at tilberede. Frugtkødet er fast, hvidt og svampet med en neutral smag og bløde kerner. Squash er en fantastisk kilde til både folat og C-vitamin.

Skulle vi komme med et par serveringstips, så vil det være at krydre godt med salt, peber, krydderurter eller hvidløg i retter, der indeholder squash, da den på egen hånd ikke smager igennem i en ret. Squash kan desuden spises rå i salater, hvis man er mere til friske retter. Revet squash er desuden velegnet i brød, kager, kødsovs, fars og supper

Opbevaring: Squash opbevares bedst i en pose i køleskabets grøntsagsskuffe.

Nettovægt/nettoindhold: 1 stk vejer ca. 280 g

Ingredienser: 100% økologiske friske squash

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.