Økologisk squash (1 stk)

14.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 5 eller mere for 12.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologisk squash (1 stk) er fra markerne i fjordlandet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Stedet hedder Svanholm Gods. De er kendt for den årlige økodag i Skibby og deres sublime økologiske specialgrønt hele året rundt. Squash kaldes ofte også zucchini eller courgette og er en græskarvariant. Squash er egentlig en form for umodne bær, der kan være både grønne, gule, aflange og runde.

Squash, der også kaldes zucchini eller courgette, har en mild smag og er nem at tilberede. Frugtkødet er fast, hvidt og svampet med en neutral smag og bløde kerner. Squash er en fantastisk kilde til både folat og C-vitamin.

Skulle vi komme med et par serveringstips, så vil det være at krydre godt med salt, peber, krydderurter eller hvidløg i retter, der indeholder squash, da den på egen hånd ikke smager igennem i en ret. Squash kan desuden spises rå i salater, hvis man er mere til friske retter. Revet squash er desuden velegnet i brød, kager, kødsovs, fars og supper

Opbevaring: Squash opbevares bedst i en pose i køleskabets grøntsagsskuffe.

Nettovægt/nettoindhold: 1 stk vejer ca. 280 g

Ingredienser: 100% økologiske friske squash

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • udsolgt
  Svanholm Gods x Raavare.com | Køb øko. friske rødløg og flere fantastiske lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Øko. friske rødløg høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  35.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Køb frisk økologisk basilikum fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  25.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologiske squash og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologiske squash høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologiske squash (1 stk)

  Permatopia Karise

  12.00kr
  inkl. moms
 • Stenkværnet rugmel fuldkorn (1 kg) fra Østagergård. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren for kun 39 kr og gratis over 699 kr
  21.00kr
  inkl. moms