Økologisk julesalat (2 stk)

34.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 5 eller mere for 29.50kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Øko. julesalat (endive) 2 stk er dyrket på markerne omkring Svanholm Gods i smørhullet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Julesalat - også kaldet ""endive"" - er lidt mere bitter end andre salater, og har sin oprindelse i Middelhavsområdet, hvorfra den senere er blevet udbredt til det meste af Europa. Ja, nu finder du dem endda også på markerne ved Svanholm Gods.

Tilbered dem for eksempel halveret sauteeret i en pande med smør og med nogle dryp balsamicoeddike. Hvis du har grillen fremme og vejret er til det, så smid dem eventuelt på grillen og pensel dem med smør og balsamicoeddike inden. Server med et glas rødvin.

Opbevaring: Skal opbevares køligt og har en længere holdbarhed på to uger.

Nettovægt: ca. 150-200g

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologisk julesalat (endive)

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.