Presset sensommerhonning

55.00kr
inkl. moms

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Hillerød (Sjælland)

Sensommerhonning (225 g) fra Mangholms Økologiske Landbrug er presset langsomt og nænsomt ud af tavlerne fra biernes stader. Det er den absolut foretrukne metode, der sammenlignet med slynget honning gør at mere af det sunde propolis og pollen i honningen ender i glasset.

Specifikt sensommerhonning fra Mangholm stammer fra nektaren i juli og augusts vilde blomster og landbrugets bede med for eksempel vild tidsel, mynte, oregano, timian og kløver. Det er en honning, der sammenlignet med forårshonningen, er mørkere og mere intens i smagen. Sensommerhonningen er slynget fra midten af august og måneden ud.

Opbevaring: Opbevares tørt og køligt. Bør ikke udsættes for direkte sollys.

Nettovægt: 225 g

Ingredienser: 100% ægte dansk forårshonning fra Mangholms Økologiske Landbrug i Nordsjælland

Om producenten
Mangholm er et alsidigt og autentisk landbrug på 48 ha, beliggende nord for København. Gården er omringet af en unik natur og drives økologisk med fokus på jordens opbygning, dyrevelfærd, unikke smagsoplevelser og formidling. Mangholm har været drevet økologisk i 20 år og er under omlægning til biodynamisk drift. De har stor fokus på jordens sundhed, mikroorganismer, kulstofbinding og naturlige processer. Landbrugsdyrene er de gamle bevaringsværdige racer, der passer perfekt til et landbrug som deres. Mangholm leverer råvarer til flere Michelin-restauranter i København, da de er kendte for deres suveræne udvalg af specialgrønt, der ikke fås andre steder. Mangholm Økologisk Landbrug er stedet at gå til, hvis din middag skal være lidt ekstra - og nu kan du bestille råvarerne på Raavare.com.