Øko. grøn frillicesalat

18.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 6 eller mere for 15.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Karise (Syd-sjælland)

Frisk grøn frillicesalat er dyrket ved Permatopia i Karise. Permatopias salat og grøntsager har en friskhed og sprødhed, som man simpelthen ikke finder i normale dagligvarebutikker. Det er trods alt de færreste steder, hvor man kan få årstidernes friske urter og salat, der er plukket mindre end 24 timer før de lander på køkkenbordet - men det kan man nu gennem Raavare.com.

Frillice salat har mild ærtersmag, hvilket også er hvorfor, den ofte kaldes ærtesalat. Ærtesalaten er en krydsning mellem frisee salat og iceberg salat - 'fri-ll-ice' - du får frisee salatens udseende og icebergens sprødhed. Det bedste af begge verdener. Og så kan den nydes allerede helt fra sæsonens start i april til oktober.

Opbevaring: Holdbarhed ca. 4-5 dage på køl.

Ingredienser: 100% økologisk friskhøstet frillicesalat

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.

 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologiske squash og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologiske squash høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologiske squash (1 stk)

  Permatopia Karise

  12.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Økologisk ribssaft fra Søbogaard i 73 cl flaske med skruelåg produceret på lokale ribs fra Danmark. Køb denne og flere andre lækre safte fra Søbogaard på Raavare.com og få leveret direkte til døren.
  58.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologiske forårsløg og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologiske forårsløg høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.
  17.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologisk fennikel og andre udsøgte lokale råvarer med levering i København for 39 kr. Økologisk fennikel høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologisk fennikel (ca. 200g)

  Permatopia Karise

  17.00kr
  inkl. moms