Kuglehvedemel sigtet (1 kg)

36.00kr
inkl. moms

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Jystrup (Midtsjælland)

Kuglehvedemel sigtet (1 kg) er dyrket på markerne omkring Østagergård på Midtsjælland, hvor den også males og pakkes i gårdens eget mølleri.

Kuglehveden kaldes ofte for indisk dværghvede. Det er en hvedesort, hvor kernerne er små og runde fremfor den almindelige hvedes traditionelle aflange form.

Næringsværdi pr. 100g
Energi: 1460 kJ / 348 kcal
Fedt: 1.06 g
- heraf mættede fedtsyrer: 0.21 g
Kulhydrater: 68.3 g
- heraf sukkerarter: 1.62 g
Kostfibre: 5.01 g
Protein: 12.7 g
Salt: 1.2 mg

Nettovægt: 1 kg

Ingredienser: 100% økologisk og demeter-biodynamisk kuglehvede (sigtet)

Om producenten
På Østagergård produceres en hel række økologiske melsorter - både nye og traditionelle sorter. Alt deres mel er mærket med statens økologimærke, som betyder, at produktionen er statskontrolleret og produceret efter både EU's og de danske regler for økologisk jordbrugsproduktion. Oveni det har Østagergård taget skridtet videre for at kunne garantere et bæredygtigt jordbrug - deres mel er nemlig demeter-biodynamisk. På den måde har de sikret de bedst mulige forhold for at beskytte naturen omkring dem, så du kan gøre det samme.

 • Økologisk stenkværnet ølandshvedemel fuldkorn (1 kg) fra Østagergård. Enestående lokale dagligvarer på Raavare.com leveret for kun 39 kr i hele København.
  25.00kr
  inkl. moms
 • Økologisk sigtet hvedemel (1.5 kg) fra Nordsjællands Fællesmølleri. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren

  Øko. sigtet hvedemel

  Nordsjællands Fællesmølleri

  75.00kr
  inkl. moms
 • Sjask vasker det støvede og konservative af vin. Prøv deres sommeragtige og forfriskende naturvin. Bestil denne og andre enestående smagsoplevelser og dagligvarer fra Raavare.com for 39 kr i hele København.
  175.00kr
  inkl. moms
 • Økologiske knækkede fuldkornsrugkerner fra Nordsjællands Fællesmølleri. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren

  Øko. knækkede rugkerner

  Nordsjællands Fællesmølleri

  55.00kr
  inkl. moms