Ølandshvedemel groft (1 kg)

24.00kr
inkl. moms

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Jystrup (Midtsjælland)

Stenkværnet ølandshvedemel groft (1 kg) er lavet på ølandshveden dyrket i markerne omkring Østagergård på Midtsjælland, hvor den også males og pakkes i gårdens eget mølleri. Deres økologiske ølandshvede er demeter-biodynamisk og en ældre gammel kornsort med et markant højere proteinindhold end almindelig hvede. Den har en blødere struktur end spelt, og så smager den virkelig skønt, hvis vi selv skal sige det.

Ølandshveden giver brødet en let mørkere farve og en sødere smagsoplevelse, der ikke er til at tage fejl af. Den har et højt indhold af protein, hvilket betyder, at du får en perfekt smidig og saftig dej.

Næringsværdi pr. 100g
Energi: 1483 kJ / 351 kcal
Fedt: 2.4 g
- heraf mættede fedtsyrer: 0.4 g
Kulhydrater: 65 g
- heraf sukkerarter: 0.8 g
Kostfibre: 8.5 g
Protein: 13 g
Salt: 0.02 g

Nettovægt: 1 kg

Ingredienser: 100% økologisk og demeter-biodynamisk ølandshvedemel (groft)

Om producenten
På Østagergård produceres en hel række økologiske melsorter - både nye og traditionelle sorter. Alt deres mel er mærket med statens økologimærke, som betyder, at produktionen er statskontrolleret og produceret efter både EU's og de danske regler for økologisk jordbrugsproduktion. Oveni det har Østagergård taget skridtet videre for at kunne garantere et bæredygtigt jordbrug - deres mel er nemlig demeter-biodynamisk. På den måde har de sikret de bedst mulige forhold for at beskytte naturen omkring dem, så du kan gøre det samme.