Økologiske snitbønner (1 kg)

96.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 3 eller mere for 90.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Økologiske snitbønner (1 kg) er fra markerne i fjordlandet mellem Isefjorden og Roskilde Fjord. Stedet hedder Svanholm Gods. De er kendt for den årlige økodag i Skibby og deres sublime økologiske specialgrønt hele året rundt. Den lange, flade snitbønne kan anvendes præcis som grønne bønner. Snitbønnen er den mest anvendte bønne i et af verdens største køkkener – det tyrkiske.

Bønnen smager af lidt mere end almindelige grønne bønner, og den serveres normalt skåret i mundrette stykker. Stykkerne skal dampes let, så de stadig har bid. Bønnestykkerne kan derefter bruges i salater, serveres lune med smør og salt som tilbehør, de kan stuves eller de kan indgå sammen med kartofler i en kartoffelsalat, marineret i olie-eddikedressing.

Snitbønner indeholder masser af kostfibre og er rige på A-, B-, C-, E- og K-vitamin.

Opbevaring: Bønner opbevares bedst i en pose i køleskabet. Her holder de sig 5-7 dage. Kan fryses ned i op til 10 måneder, men bør blancheres inden nedfrysning.

Nettovægt/nettoindhold: 1 kg

Ingredienser: 100% økologiske friske snitbønner

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • udsolgt
  Køb friske økologiske gule beder fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  29.50kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  1 kg hvidløg fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  36.00kr
  inkl. moms
 • Økologisk fuldkornsrugmel (2 kg) fra Nordsjællands Fællesmølleri. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren

  Øko. rugmel fuldkorn (2 kg)

  Nordsjællands Fællesmølleri

  55.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologiske bolsjebeder og flere fantastiske lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Økologiske bolsjebeder høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologiske bolsjebeder (1kg)

  Permatopia Karise

  25.00kr
  inkl. moms