Øko. banan-skalotteløg (1 kg)

55.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 4 eller mere for 52.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Øko. banan-skalotteløg (1 kg) kommer fra markerne omkring Svanholm Gods, der har været dyrket økologisk siden Svanholm Storkollektiv var med til at danne Økologisk Landsforening i 1981. Lidt af en trendsetter kan man gode kalde dem.

Bananskalotteløg er det perfekte valg til franske gryderetter og middelhavets pastaretter - prøv dem for eksempel i en Coque au Vin eller Svampe Bourgignon. Netop denne sort af løg har en mere fyldig og raffineret smag, og den er særlig god i retter, hvor du ikke skal bruge mange løg, men gerne vil have umamismagen frem.

Hvis skalotteløgene steges, så kan man undgå at løgene brænder på (og bliver bitre) ved at sørge for at smør eller olie ikke er for varm - samtidig skal panden holdes i bevægelse eller skalotteløgene vendes ofte.

Opbevaring: Skalotteløg opbevares i køleskabet i grøntsagsskuffen. Skalotteløg kan her holde sig i ca. 3 måneder.

Nettovægt/nettoindhold: 1 kg

Ingredienser: 100% økologiske friske bananskalotteløg

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.

 • udsolgt
  Svanholm Gods x Raavare.com | Køb økologiske hvidløg og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologiske hvidløg høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  9.95kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Svanholm Gods x Raavare.com | Køb øko. lange rødbeder og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Øko. lange rødbeder høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  29.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Svanholm Gods x Raavare.com | Køb økologiske porre og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologiske porre høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  39.00kr
  inkl. moms
 • udsolgt
  Svanholm Gods x Raavare.com | Køb øko. friske salatløg og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Øko. friske salatløg høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  35.00kr
  inkl. moms