Øko. friske salatløg (1 kg)

35.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 4 eller mere for 32.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Skibby (Sjælland)

Øko. friske salatløg (1 kg) kommer fra markerne omkring Svanholm Gods, der har været dyrket økologisk siden Svanholm Storkollektiv var med til at danne Økologisk Landsforening i 1981. Lidt af en trendsetter kan man gode kalde dem.

Løg er ikke bare løg. De her hvide salatløg er dyrket hos Svanholm Gods, som ligger midt i fjordlandet - som et smørhul mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Salatløg (eller hvide løg) er langt mildere og friskere i smagen, og de har en mere ""knasende"" konsistens, hvilket gør dem perfekte til f.eks. salater. Det er i særdeleshed en løgsort, der bruges i de mexicanske og middelhavske køkkener. De kaldes kokkens favorit af en grund.

Opbevaring: Friske hvide salatløg opbevares (ligesom rødløg) køligt og væk fra andre madvarer, da de kan afgive lidt smag.

Nettovægt/nettoindhold: 1 kg

Ingredienser: 100% økologiske friske hvide salatløg med delvis top

Om producenten
Området omkring Svanholm Gods er hjemstedet for både noget af landets bedste grønt og et storkollektiv, der omfatter et fællesskab af ca. 80 voksne og 50 børn. Fællesskabet på Svanholm Gods driver et alsidigt økologisk landbrug med markafgrøder, malkekvæg, grøntsagsproduktion og frugtplantage og er en af pionererne inden for økologien, da Svanholm var med til at starte Økologisk Landsforening i 1981.