Økologisk palmekål (200g)

17.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

 • Køb 4 eller mere for 15.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Karise (Sydsjælland)

Økologisk palmekål (200 g) kaldes også cavolo nero eller sortkål, og er en moderne kålsort, udviklet i 1700-tallets Italien - der nu dyrkes på det sydlige sjælland, hvor Permatopia har sine marker.

Anvendelse: Den kan anvendes på præcis samme måde som grønkål, men smagen er lidt mildere, så den er lettere at anvende i salater. Skal den spises rå, så lad den trække med lidt salt og skyl den for at gøre den lidt lettere at fordøje. Palmekål har en lang tradition i det italienske køkken. Her bliver den brugt i både pastaretter, supper og som tilbehør til hovedretter. Prøv fx at blanchere den og derefter sautere palmekålen med chili, hvidløg og ansjos og server den med spåner af parmesan.

Som andre kålsorter har palmekålen et højt indhold af A- og C-vitamin og af vigtige mineraler som jern og calcium. Ligesom med Permatopias andre enestående økologiske grøntsager, så er vi sikre på, at du aldrig vil se dig tilbage efter at have smagt dem. Det er friskhed med en helt ny mening.

Opbevaring: Opbevares koldt og fugtigt. Skyl den grundigt og lad den tørre. Opbevar i en pose i køleskabet. Den sagtens holde sig frisk i op til tre uger, så der er massere af tid til at komme igennem den.

Nettovægt/nettoindhold: 200 g

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologisk palmekål uden andet

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.

 • Stort økologisk hokkaido fra Ventegodtgaard ved Lille Skensved nord for Køge. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com

  Økologisk stor hokkaido

  Ventegodtgaard

  20.00kr
  inkl. moms
 • Svanholm Gods x Raavare.com | Køb øko. friske rødløg og flere fantastiske lokale dagligvarer leveret for 39 kr i København. Øko. friske rødløg høstes hos Svanholm Gods mellem Isefjorden og Roskilde fjord.
  35.00kr
  inkl. moms
 • Køb friske økologiske bolsjebeder fra Svanholm Gods i Fjordlandet mellem Roskilde Fjord og Isefjorden. Køb denne og mange andre lokale dagligvarer på Raavare.com og få leveret til døren
  25.00kr
  inkl. moms
 • Permatopia Karise x Raavare.com | Køb økologiske squash og andre enestående lokale dagligvarer på Raavare.com. Leveret for 39 kr i København. Økologiske squash høstes hos Permatopia og dyrkes med passion i Karise.

  Økologiske squash (1 stk)

  Permatopia Karise

  12.00kr
  inkl. moms