Økologisk fennikel (ca. 200g)

17.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 5 eller mere for 15.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Karise (Sydsjælland)

Økologisk fennikel er fra Permatopia Karise beliggende i de idylliske landskab ved Stevns på Sydsjælland. Fennikel og alle de andre enestående råvarer fra Permatopia bliver plukket mindre end 24 timer før vi leverer dem til dig.

Serveringsforslag: Du kan spise fennikel rå, dampet eller kogt. Fennikel har en smag, der er sødlig med en let krydret smag af lakrids. Og de friske grønne 'blade' på toppen af fenniklen kan du faktisk bruge i stedet for dild - så fik du også dagens madspildstip til dine opskrifter.

I det Italianske køkken er fennikel en gammel klassiker. Her damper man traditionelt fennikel møre, hvorefter de gratineres med parmesan under grill i ovnen. I de nordiske restauranters køkken er fennikelklassikeren at skære helt gennemsigtigt tynde skiver som marineres i en god olivenolie, frisk citron og aromatisk dild samt lidt havsalt.

Opbevaring: Holdbarhed ca. 2-3 uger på køl. Pak dem i en lufttæt beholder, så holder din fennikel sig frisk og sprød.

Nettovægt/nettoindhold: ca. 200 g

Ingredienser: 100% økologisk friskhøstet fennikel

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.