Øko. rød egebladsalat

18.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 6 eller mere for 15.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Karise (Sydsjælland)

Øko. rød egebladsalat eller 'Red Salad Bowl' er dyrket ved Permatopia i Karise. Permatopias salat og grøntsager har en friskhed og sprødhed, som man simpelthen ikke finder i normale dagligvarebutikker. Det er trods alt de færreste steder, hvor man kan få sæsonens friske urter og salat, der er plukket mindre end 24 timer før de lander på køkkenbordet - men det kan man nu gennem Raavare.com.

Rød egebladsalat har modsat f.eks. frillice salat ikke egentlige faste salathoveder men et løst opbygget salathoved. Hvert enkelt blade er 'langt' og kan med sammenknibne øjne minde om et egeblade – deraf navnet.

Økologisk rød egebladsalat fra Permatopia i Karise har en smagsoplevelse, der er mild og frisk. Rød egebladsalat er en løshovedet dekorativ hovedsalat med blødbølgede blade (prøv at sige det hurtigt) og ofte let røde i kanten. Den bruges på lige fod som en almindelig salat, og smagen er neutral. Den kan nydes allerede helt fra sæsonens start i april til de sidste høstes i november - en slags rekord i salaternes verden.

Opbevaring: Holdbarhed ca. 4-5 dage på køl.

Ingredienser: 100% økologisk rød egebladsalat

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.