Økologiske bolsjebeder (1kg)

25.00kr
inkl. moms
Køb mere og få mere. Som det bør være

Når du køber stort ind, så giver vi lidt igen.

  • Køb 5 eller mere for 18.00kr per stk

Denne vare er desværre

ikke tilgængelig

Vil du have besked, når den er tilbage?

Nuværende lager:
Et øjeblik… Varen er tilføjet
Råvarens oprindelse:
Karise (Sydsjælland)

Økologiske bolsjebeder (1 kg) er dyrket på markerne ved Permatopia i Karise. De stribede rødbeder kaldes også bolsjebeder eller chioggia-beder efter sortens oprindelse fra byen 'Chioggia' ved Venedig. Her blev blev de fremavlet i begyndelsen af 1800-tallet - Nu kan du få dem lokalt hos Permatopia Karise gennem Raavare.com.

Den stribede rødbede har skiftevis røde lag, der indeholder 'rødbedefarvestoffet' betalain og hvide lag, der ikke indeholder betalain. Smagen er knap så 'jordagtig' som den klassiske røde rødbede og måske en smule sødligere.

Serveringsforslag: Bolsjebeder er flottest rå. Prøv for eksempel at høvle dem tyndt og lad dem trække lidt med en god æblecidereddike. De vendes herefter med friske krydderurter. Er du mere til salater, så kan du kan også lave en salat med bagte stibede bolsjebeder, skåret i små tern, blandet med kogt perlebyg og smuldret feta i en olie-eddikedressing.

Opbevaring: Opbevares i en pose i køleskabet, og de kan derved holde sig meget længe.

Nettovægt/nettoindhold: ca. 1 kg

Ingredienser: 100% lokaldyrkede økologiske bolsjebeder uden noget andet

Om producenten
Du kører ned ad grusvejen mod en gammel firlænget gård beliggende i Sydsjællands idyl - endnu mere præcist et stenkast udenfor Karise. På højre side har du klynger af Permatopias boliger, hvor beboerne bor og lever sammen. På venstre side har du landbrugets mark og tunneldrivhuse proppet med saftige tomater og agurker. Landbruget fungerer som bo- og arbejdsfællesskabets egen køkkenhave, men en del finder også sin vej til Københavns bedste restauranter. Fra Michelin til den uformelle madbar. Gennem Raavare.com kan du nu få Permatopia Karises økologiske friske grøntsager og frugt leveret til døren hele året. Eller som årstiderne tillader naturligvis. Vi afhenter hos Permatopia Karise på samme dag, som vi leverer til vores fantastiske kunder i hele København.